Кому краще нічого серйозного не починати в цей день, а звернути свій погляд у минуле, вишукуючи причини помилок і недоробок, а для кого це найкращий час для кардинальних змін – від роботи до місця проживання.

Астрологічний прогноз від meteoprog. com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на середу.

Овен

Зберігайте в таємниці свої інвестиції та майбутні цілі. Проблеми друга можуть змусити вас почуватися погано та хвилюватися. Ваші любовні стосунки стають чарівними. Сьогодні вам не захочеться працювати в офісі. Ви зіткнетеся з дилемою, яка не дозволить вам сконцентруватися на роботі. Зайняті люди, нарешті, зможуть проводити деякий час на самоті, але домашні справи можуть забирати більшу частину цього часу.

Телець

Грошові надходження будуть із різних джерел. Ваш чарівний характер та приємна особистість допоможуть вам завести нових друзів та покращити контакти. Ваш день може бути трохи зіпсований через втручання членів вашої родини. Гарний день, щоб розпочати новий спільний проект. Усі, мабуть, будуть у виграші. Вам може бути ніяково через вчинок вашої коханої людини.

Близнюки

Ви повинні контролювати те, як ви почуваєтеся. Якщо ви плануєте тусуватися з друзями, то витрачайте гроші обдумано, тому що ви, мабуть, постраждаєте від грошових втрат. Будьте обережні, тому що хтось може спробувати заплямувати ваш імідж. Спілкуйтеся сьогодні з досвідченими людьми та навчайтеся на тому, що вони кажуть. Сьогодні ваш щасливий день, тому що у вас буде багато часу для себе.

Рак

Сьогоднішня формула успіху полягає в тому, щоб довіряти свої гроші порадам людей, які мають інноваційний підхід і багатий досвід. Прекрасний день, коли ви отримаєте стільки уваги, скільки захочете. У вас буде багато справ і виникнуть проблеми з вибором того, за що перше братися. Кохання та романтика триматимуть вас у щасливому настрої.

Лев

Відпочиньте трохи увечері. Через те, що хтось із членів вашої родини захворів, ви можете зіткнутися із фінансовими проблемами. Ви чудово проведете час із друзями, але будьте особливо обережні за кермом. Заохочення та грошові винагороди для відданих своїй справі професіоналів. Низка розбіжностей візьме своє, і вам буде дуже важко примиритися з партнером.

Діва

Не напружуйтеся надмірно і не забувайте повноцінно відпочивати. Сьогодні в компанії ви можете зустріти людину, яка може дати вам кілька важливих порад щодо зміцнення вашої економічної сторони. Не дозволяйте своїм друзям скористатися вашою щедрою поведінкою. На роботі справи сьогодні складатимуться на вашу користь. Це буде найзатишніший день за все ваше сімейне життя.

Терези

Здоров’я буде ідеальним, незважаючи на напружений день. Ви, здається, точно знаєте, що людям потрібно і чого вони хочуть від вас, але постарайтеся не бути марнотратними у своїх витратах сьогодні. Члени сім’ї можуть не виправдати ваших очікувань. Не чекайте, що вони будуть працювати відповідно до ваших забаганок і фантазій, краще спробуйте змінити свій стиль, щоб перехопити ініціативу.

Скорпіон

Сьогодні у вас буде достатньо часу, щоб зробити щось, щоб покращити своє здоров’я та зовнішній вигляд. Грошові доходи будуть отримані із різних джерел. Запрошення на урочистий захід вашої дитини стане джерелом щастя. Ви можете побачити прогрес у роботі сьогодні. Ви матимете достатньо часу, щоб провести його з партнером.

Стрілець

Відкиньте морок, який огортає вас і заважає вашому просуванню. Ви не повинні вкладати свої гроші сьогодні, не порадившись ні з ким. Ваш партнер втратить терпіння, якщо ви нехтуєте його/її думкою. Ваш день сьогодні потопатиме у фарбах кохання, а вночі ви можете посперечатися з коханим через щось старе. Не піддавайтеся чужому тиску під час прийняття важливих ділових рішень.

Козеріг

Сьогодні очікується покращення у вашому фінансовому становищі. Вечір у кінотеатрі або вечеря з партнером триматиме вас у розслабленому та прекрасному настрої. Ви будете в романтичному настрої, тому обов’язково складіть особливі плани для себе та свого коханого. Сміливі кроки та рішення принесуть сприятливу нагороду.

Водолій

Ваша необдумана поведінка може зіпсувати стосунки із дружиною. Подумайте про наслідки своєї поведінки, перш ніж робити щось дурне. Якщо можливо, йдіть, щоб змінити свій настрій. Просто ігноруйте тих, хто звертається до вас за кредитами. Ви також можете витратити деякий час на свої захоплення та допомогу членам сім’ї. Ви досягнете прогресу у своїй кар’єрі, якщо матимете справу з потрібними людьми.

Риби

Деяким із вас сьогодні доведеться приймати важливі рішення, які можуть викликати у вас напругу та нервозність. Ваші гроші працюють на вас тільки тоді, коли ви зупиняєте себе від марнотратства, сьогодні ви можете добре це зрозуміти. Нові відносини будуть тривалими та дуже корисними. Все, що вам потрібно, це бути в курсі того, що відбувається довкола.

Попередня публікаціяУ Вінниці буде морозно: погода на сьогодні, 29 березня
Наступна публікаціяЮних вінничан запрошують на TikTok вечірку білих кульок