Кому варто сьогодні розпочинати роботу над новими проєктами, навіть якщо вони здаються дуже складними – практично непідйомними, а кому слід взяти паузу і просто перепочити.

Астрологічний прогноз від meteoprog.com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

Сьогодні ви, ймовірно, отримаєте користь від допомоги вашого брата чи сестри. Сімейне життя буде мирним і чарівним. Ваше безмежне кохання дуже цінне для вашого коханого. Тримайте свої емоції під контролем під час переговорів про велику ділову угоду. Сьогодні ви зможете приділити час собі, незважаючи на щільний графік, та використовувати його з користю, проводячи час із сім’єю.

Телець

Розберіться зі своїм напруженням для душевного спокою. Оскільки ви багато витрачали в минулому, вам, можливо, доведеться зіткнутися з наслідками сьогодні. В результаті ви будете гостро потребувати грошей, але безрезультатно. Приїзд гостей прикрасить ваш вечір. Ваш коханий зробить все, щоб ви були щасливими. Ваші партнери, можливо, будуть роздратовані, якщо ви не дасте прямих відповідей.

Близнюки

Сьогодні ви перебуваєте під чарівними чарами надії. Сьогодні ваш настрій може погіршитися через крадіжку будь-якої з ваших дорогоцінних речей. Друзі нададуть більше підтримки, ніж ви могли б очікувати. Ви зустрінете людину, яка любить вас більше за життя. Сьогодні ви можете отримати добрі новини на роботі. Вам сподобається провести день далеко від усіх родичів у спокійному місці.

Рак

Ваша впевненість та енергія будуть високі сьогодні. Ви можете піти з партнером, щоб купити деякі цінні речі, що може трохи ускладнити ваше фінансове становище. Деякі люди схильні обіцяти більше, ніж можуть виконати. Забудьте про людей, які просто говорять і не дають жодних результатів. Щасливі спогади займатимуть вас сьогодні. Давні амбіції приєднатися до сфери маркетингу можуть матеріалізуватися.

Лев

Уникайте переїдання і стежте за своєю вагою. Сьогодні ви можете витратити багато грошей на дрібниці по дому, що може спричинити психологічний стрес. Цей період також гарний для того, щоб змусити ваших батьків довіряти вашим новим проектам та планам. Сприятливі планети дадуть вам безліч приводів для радості сьогодні. Ваші близькі можуть сьогодні зашкодити вашому сімейному щастю.

Діва

Сьогодні вам потрібно докласти свій інтелект та вплив, щоб розібратися у делікатних питаннях у сім’ї. Партнерські проекти створять більше проблем, аніж позитивних результатів. Особливо ви будете злитись на себе за те, що дозволили комусь скористатися вами. Сьогодні ви будете сповнені хороших ідей, і ваш вибір діяльності принесе вам прибуток, що набагато перевищує ваші очікування.

Терези

Новина про сімейну таємницю може вас здивувати. Не будьте відвертими і емоційними під час ділових зустрічей — ви можете легко зашкодити своїй репутації, якщо не контролюватимете свою мову. Спорт — важлива частина життя, але не захоплюйтеся надто сильно, щоб це не вплинуло на вашу освіту. Сьогодні ви проведете чудовий вечір зі своїм партнером.

Скорпіон

Сьогодні вам потрібно дуже уважно дослухатися до думки старших, інакше найближчим часом ви можете зіткнутися з фінансовими проблемами. Вечір із друзями буде гарним як для задоволення, так і для планування відпустки. Відмінний день, щоб відправити своє резюме або прийти на співбесіду. Планування вашого дня може бути порушено через термінову роботу вашого партнера.

Стрілець

Ваш імпульсивний характер може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям. Сьогодні ви, мабуть, отримаєте економічну вигоду завдяки своїм дітям. Це зробить вас дуже щасливим. Ваш брат більше підтримуватиме ваші потреби, ніж ви думали. Друзі будуть хвалити вас за те, що ви зуміли виконати складне завдання. Сприятливий день, оскільки все, здається, йде на вашу користь. Вам може бути ніяково через вчинок вашого партнера.

Козеріг

Займіться якоюсь творчою роботою. Ваша звичка сидіти без діла може виявитися фатальною для душевного спокою. Ідеальний день для покупки предметів, які зростатимуть у ціні. Деякі люди можуть діяти на нерви, просто ігноруйте їх. Бізнесмени повинні розробити нові плани та стратегії, щоб перемогти зростаючу конкуренцію. Сьогодні у вас може бути серйозна суперечка із партнером.

Водолій

Ви будете заряджені енергією і сьогодні зробите щось незвичайне. Зберігайте в таємниці свої інвестиції та майбутні цілі. Здоров’я коханої людини може стати приводом для стресу та занепокоєння. Виявляйте обережність, мудрість та терпіння, маючи справу з людьми на роботі. Щоб отримати задоволення від життя, ви також повинні знаходити час, щоб побачитися з друзями.

Риби

Дуже добрий день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Розумні інвестиції принесуть тільки прибуток, тому будьте впевнені, куди ви вкладаєте свої зароблені гроші. Ваша здатність справити враження на інших принесе винагороду. Сьогодні ви зможете знайти час для себе, незважаючи на щільну рутину.

Попередня публікаціяОдягайтеся тепліше, сьогодні у Вінниці дощитиме і буде холодно: погода на сьогодні, 28 березня
Наступна публікаціяВінницькі рятувальники отримали понад 100 безпілотників  від Благодійного фонду «Разом для України»