Хори за мир
Хори за мир

На Європейській площі у Вінниці, в неділю 26 березня, відбулась велика міжнародна акція “Хори за мир”. В ній взяли участь 9 творчих колективів з Вінниці, разом заспівали понад 200 учасників акції.

Про це повідомляють Новини Вінниці.

Зразковий хор старших класів Вінницької дитячої школи мистецтв «Весна», керівник Тетяна Дубецька, концертмейстер Олена Рахімова, долучився до акції та об’єднався в єдиний загальний хор, який виконав твори В.Моцарта “Dona nobis pacem” та М. Леонтовича “Щедрик”.

«Ця подія відбулась з ініціативи дирекції Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д.Леонтовича, заслуженої діячки мистецтв України Ольги Бабошиної. До цієї акції долучилися тисячі голосів, що співають за мир з сотні європейських міст», – зазначили у Вінницькій дитячій школі мистецтв.

Ольга Бабошина про цю подію повідомила таке:

«Хочу подякувати всім директорам мистецьких і педагогічних закладів, які підтримали цей проект.Дякую моїй колезі Ганні Ткачук за велику допомогу в організаційній роботі! Дякую всім колективам за творчу і продуктивну роботу! Одразу народився вже новий проект. 9 хорових колективів і понад 200 осіб сьогодні спрямували свою енергію, голоси й заспівали молитовно”Dona nobis pacem” (Даруй нам мир!) та твір, який є брендом не тільки нашої Вінниччини, а й усієї України-М.Леонтович” Щедрик”».

Попередня публікаціяЮна вінничанка Дар’я Ткач виборола путівку на чемпіонат Європи з тхеквондо
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться прем’єра п’єси Пітера Квілтера «Неперевершена»