Громадська організація “Ми-Вінничани” продовжує опікуватись допомогою заради Перемоги. До Дня Національної гвардії України вони передали військовій частині Нацгвардії автомобіль швидкої допомоги і квадрокоптери з тепловізорами.

Про це повідомили в пресслужбі організації.

Команда громадської організації “Ми-Вінничани”: народні депутати України Микола Кучер, Геннадій Вацак, голова ГО “Ми – Вінничани” Валерій Коровій, народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, волонтер Андрій Домбровський та засновник благодійного фонду “UA” Микола Філонов, під час візиту до однієї з військових частин Нацгвардії, передали автомобіль швидкої допомоги, який оснащений усім необхідним обладнанням і два квадрокоптери з тепловізійними камерами.

«Наші нацгвардійці постійно перебувають на бойових позиціях, часто на найважчих ділянках фронту.

Квадрокоптери допоможуть їм вчасно виявити та знешкодити ворога. Ці дрони дозволяють виконувати високоефективні картографічні та геодезичні місії без використання наземних контрольних станцій.

“Кожний «DJI Mavic 3T» можна використовувати для інспекції та участі в цілодобових розвідувальних, пошуково-рятувальних операціях, для пожежогасіння тощо. Про призначення карети швидкої допомоги – годі розповідати. Добре обладнаний медавтомобіль на передовій – це врятовані життя бійців та мирних жителів, – йдеться в повідомленні.

Принагідно, учасники та партнери громадського об’єднання подякували нацгвардійцям за щоденний подвиг, привітали з Днем Національної гвардії України та обговорили подальші плани з посилення допомоги нашим захисникам.

Попередня публікаціяУ Вінницькому районі проведуть масовий вибух на Кальницькому родовищі гранітів
Наступна публікаціяМокрий сніг та пориви вітру: Вінничан попередили про погіршення погодних умов