В громадах на Вінниччині активно взялися за весняний благоустрій. Садять декоративні дерева, кущі, квіти та прибирають громадські місця. Загалом висадили 3,5 тис саджанців фундука та сотні кущів троянд.

Про це повідомляє Калинівська міська рада, 

З потеплінням у громаді працівники старостинських округів, освіти, культури, освітяни, працівники комунальних підприємств виходять на весняну толоку, щоб упорядкувати території своїх населених пунктів. Тут щороку висаджують саджанці дерев та декоративних рослин.

Лише торік з’явилися молоді парки у Черепашинцях, Бережанах, дерева садили і в Калинівці, Заливанщині, Глинську. Окрім цього у старостинських округах висадили три з половиною тисячі саджанців фундука, які безкоштовно надав власник питомника Вадим Власов.

Робота кипить і в інших громадах Вінниччини.

За інформацією Іллінецької міської територіальної громади, сьогодні працівниці тепличного господарства комунального підприємства «Добробут» міської ради під керівництвом майстра із озеленення Валентини Андрушко висаджували троянди у центрі міста, вздовж аркової алеї та в районі автостанції.

Загалом висаджено близько 150 кущів троянд, які тішитимуть своїми квітами гостей та жителів міста. Активно ведуться роботи з благоустрою й у старостинських округах громади.

Попередня публікаціяЗнахідка часів Другої світової війни: на Вінниччині виявили арсенал боєприпасів
Наступна публікаціяРемонтні роботи: у Вінниці подекуди тимчасово не буде холодної та гарячої води