Хтось впродовж сьогоднішнього дня буде дратівливим та агресивним і будь – що викликатиме шквал негативних емоцій, а хтось навпаки – оптимістично підходитиме до вирішення проблем і сили вистачить на виконання навіть найскладніших професійних завдань.

Астрологічний прогноз від meteoprog com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на четвер.

Овен

Не витрачайте час на будівництво повітряного замка. Краще бережіть свою енергію, щоб зробити щось значуще. Друзі та родичі нададуть вам послугу, і ви будете цілком щасливі у суспільстві. Шанси зав’язати новий любовний зв’язок будуть великі, але не розкривайте особисту та конфіденційну інформацію. Виявляйте обережність, мудрість та терпіння, маючи справу з людьми на роботі.

Телець

Сьогодні ваше здоров’я має бути хорошим. З огляду на це ви можете запланувати сьогодні пограти з друзями. Якщо ви збиралися взяти кредит і давно займалися цією роботою, сьогодні ваш щасливий день. Будьте обережні як із друзями, так і з незнайомцями. Ваше кохання досягне нової висоти. Нові пропозиції будуть привабливими, але ухвалювати поспішні рішення нерозумно.

Близнюки

Будьте оптимістом і дивіться на світлий бік. Ваші впевнені очікування відчиняють двері для реалізації ваших надій та бажань. Нові джерела доходу генеруватимуться через людей, яких ви знаєте. Вас розриватимуть у різні боки, якщо ви спробуєте подбати про вимоги кожного. На робочому місці у вас виникнуть нові проблеми, особливо якщо ви не будете поводитися дипломатично.

Рак

Деякий тиск на роботі та вдома зробить вас запальним. Тримайте свій гнів під контролем та добре ставтеся до всіх в офісі. Відхилення від цього шляху може коштувати вам роботи, тим самим погіршуючи ваше фінансове становище. Побутові питання потребують негайного вирішення. Люди, які все ще самотні, найімовірніше, сьогодні зустрінуть когось особливого.

Лев

Ви збираєтеся насолоджуватися відпочинком. Хтось із великими планами та ідеями приверне вашу увагу. Перш ніж робити будь-які інвестиції, перевірте чесність цієї людини. Сьогодні слід уникати вашої участі у чужих справах. День казковий з погляду вашого особистого життя. Незважаючи на перевантаженість роботою, ви можете залишатися енергійним на своєму робочому місці.

Діва

Ваш розум буде сприйнятливий до добрих речей. Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Сімейні зобов’язання вимагатимуть негайної уваги. Недбалість з вашого боку може дорого коштувати. Раптова романтична зустріч підніме настрій. Партнери будуть у захваті від ваших нових планів та починань.

Терези

Повністю відпочиньте, щоб відновити сили. Ідеальний день для покупки предметів, які зростатимуть у ціні. Вдома можуть виникнути проблеми, але не критикуйте свого партнера по дрібницях. Завершіть незавершену роботу до того, як ваш начальник зверне на неї увагу. Сьогодні ви можете засмутитися через брехню коханої людини, хоча це буде дрібниця.

Скорпіон

Зберігайте терпіння, оскільки ваші безперервні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують вам успіх. Фінансові проблеми будуть полегшені за допомогою друзів. Графік роботи стає напруженим, оскільки виникає конкуренція. Сьогодні у вас буде час для себе, але ви будете зайняті офісною роботою. Вимоги вашого партнера можуть спричинити певний стрес.

Стрілець

Подумайте двічі, перш ніж говорити. Неусвідомлено ваші погляди можуть зачепити чиїсь почуття. Не вживайте сьогодні жодних кроків чи дій, які можуть призвести до фінансових втрат без поради досвідченої людини. Сімейні зобов’язання вимагатимуть негайної уваги. Недбалість з вашого боку може дорого коштувати. День виглядає дуже добрим у контексті роботи.

Козеріг

Сьогодні вам потрібно спланувати грамотний бюджет, щоб вирішити усі проблеми, пов’язані з грошима. Сприятливий день для дарування та отримання подарунків від тих, кого ви любите. Сьогодні ви відчуєте любов свого коханого довкола себе. Це буде чудовий день. Ваша щирість допоможе вам у просуванні по службі. Ваше подружнє життя ніколи не було таким яскравим, як сьогодні.

Водолій

Будьте уважні, тому що хтось може спробувати зробити з вас цапа-відбувайла. Стрес та напруга, ймовірно, зростуть. Сьогодні ви можете зіткнутися з проблемами, пов’язаними з грошима, але з вашим розумінням та мудрістю ви можете змінити ситуацію та перетворити свої втрати на прибуток. Якщо ви плануєте влаштувати вечірку, запросіть своїх найкращих друзів — там буде багато людей, які піднімуть вам настрій.

Риби

Сьогодні вам потрібно зберігати обережність та стежити за своїми речами. Діти мають зосередитися на навчанні та планувати майбутнє. Сьогодні вам не вистачатиме справжнього кохання у вашому житті. Не хвилюйтеся, згодом все змінюється, як і ваше особисте життя. Близькі вам люди намагатимуться зблизитися, але вам сподобається проводити час на самоті, щоб знайти душевний спокій.

Попередня публікаціяЗалишаємо парасольки вдома, опадів не передбачається: погода у Вінниці на сьогодні, 23 березня 
Наступна публікаціяУ Вінницькому зоопарку триває Бебі-бум