Сьогодні, 21 березня, виконувачкою обов’язків директорки Вінницької міської централізованої бібліотечної системи стала Олена Заквацька. Жінка має чималий досвід у цій сфері та працювала у багатьох закладах.

Про це йдеться на сторінці «Культурний код. Вінниця».

«Олена Петрівна має дві вищих освіти – закінчила Київський національний університет культури і мистецтв (спеціальність “Бібліотекознавство і бібліографія”) та Київську національну академію при Президентові України, (спеціальність “Публічне управління та адміністрування”). Займає громадську посаду заступника голови Вінницького обласного відділення Всеукраїнської громадської організації “Українська бібліотечна асоціація», – йдеться у повідомленні.

Жінка пройшла трудовий шлях від бібліографа Оратівської центральної районної бібліотеки до начальника відділу культури та туризму Оратівської районної державної адміністрації, який очолювала з 2008 по 2015 роки. З 2019 року вона займала посаду заступника директора Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського.

Нову очільницю представив директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Попередня публікаціяВінницькі спортсмени вибороли «золото» на чемпіонаті України з сумо
Наступна публікаціяУ Вінниці буде хмарно: погода на сьогодні, 22 березня