День сприятливий для початку роботи над будь-яким – навіть найскладнішим та найтрудомісткішим – проєктом для усіх знаків Зодіаку. Тому важливо, не відкладаючи на потім, запланувати його на сьогодні.

Астрологічний прогноз від meteoprog. com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на понеділок.

Овен

Намагайтеся сьогодні використовувати свою високу енергію з користю. Гроші допоможуть вам залишатися на плаву у важкі часи життя. Отже, подумайте про те, щоб інвестувати та економити свої гроші з сьогоднішнього дня, інакше можуть виникнути проблеми. Вечір у кінотеатрі або вечеря з партнером допоможуть вам залишатися в розслабленому та чудовому настрої.

Телець

Сьогодні за допомогою близького родича ви зможете досягти успіху у своїй справі, що принесе вам і фінансову вигоду. Не діліться своїми особистими справами з випадковими знайомими. Будьте пильні, тому що шанси втратити дружбу сьогодні високі. Ті, хто керує малим бізнесом, сьогодні можуть зазнати збитків. Тим не менш, ви не повинні турбуватися, якщо ви старанно працюєте і докладаєте зусиль у правильному напрямку.

Близнюки

Ваша найзаповітніша мрія здійсниться. Але тримайте своє хвилювання під контролем, оскільки надто багато щастя може спричинити деякі проблеми. Інвестиції у нерухомість будуть прибутковими. Ви зможете провести значний час з членами сім’ї та друзями. На робочому місці ваша рішучість буде помічена, як і ваші навички. Не дуже вдалий день для мандрівок.

Рак

На початку дня ви можете постраждати від фінансових втрат, які можуть зіпсувати весь день. Несподівані добрі новини наприкінці дня принесуть радість усій родині. Це день, коли ви поїдете в романтичну подорож. Не розраховуйте на те, що інші втрутиться та допоможуть вам сьогодні. Безневинні вчинки партнера зроблять ваш день казковим.

Лев

Сьогодні ви можете витратити гроші на ремонт несправного електронного пристрою. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо це необхідно. Таємні справи можуть зіпсувати вашу репутацію. Нові ідеї будуть продуктивними. Ви повинні навчитися використовувати свій вільний час, інакше ви відстанете від життя. Здоров’я вашого партнера може трохи погіршитися.

Діва

Зберігайте терпіння, оскільки ваші безперервні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують вам успіх. Грошове становище покращиться у міру погашення прострочених платежів. Час, проведений із сім’єю, дітьми та друзями, матиме життєво важливе значення для відновлення вашої енергії. Успіх, безумовно, ваш, якщо ви робите важливі зміни крок за кроком.

Терези

Ви можете опинитись у захоплюючій новій ситуації, яка також принесе вам фінансову вигоду. Приділяйте належний час сім’ї. Нехай вони відчують, що ви дбаєте про них. Не дуже хороший день для романтики, тому що ви не можете знайти справжнє кохання. Ті, хто керує малим бізнесом, сьогодні можуть зазнати збитків. Тим не менш, ви не повинні турбуватися, якщо ви старанно працюєте і докладаєте зусиль у правильному напрямку. Тримайтеся подалі від пліток та чуток.

Скорпіон

Сьогодні ви можете зіткнутися з проблемами, пов’язаними з грошима, але з вашим розумінням та мудрістю ви можете змінити ситуацію та перетворити свої втрати на прибуток. Ви засмутите свого партнера, якщо витратите гроші на речі, які вам не потрібні негайно. Сьогодні ви зрозумієте, що завдяки підтримці вашої родини у вас все добре на роботі. Ви можете провести вільний час увечері у будинку когось із близьких.

Стрілець

Всі гроші, які ви вклали в минулому, щоб зробити своє майбутнє процвітаючим, принесуть добрі плоди сьогодні. Діти вимагатимуть більше уваги. Будьте обережні та сміливі, особливо перед обличчям опозиції, яка може виникнути на робочому місці. Ваше життя виглядає справді прекрасним з погляду шлюбу сьогодні.

Козеріг

Сьогодні вам потрібно подбати про своє здоров’я. Разом із партнером ви можете обговорити фінанси та спланувати своє багатство на майбутнє. Будьте обережні, щоб не розпочати суперечку з кимось, з ким ви живете. Спірні питання, якщо такі є, мають вирішуватися мирним шляхом. Робота, відкладена у минулому, принесе результати та винагороди сьогодні. Ви добре проведете час із партнером, але можете вступити в конфлікт через якесь старе, невирішене питання.

Водолій

Ваш розум буде сприйнятливий до добрих речей. Ті, хто займається малим бізнесом, сьогодні можуть отримати поради, які можуть принести їм фінансову вигоду. Ваше владне ставлення до членів сім’ї тільки стане приводом для марних суперечок і може викликати критику. Подорож, здійснена з діловими цілями, виявиться вигідною в довгостроковій перспективі.

Риби

Зберіться з сім’єю або близькими друзями, щоб зробити цей день чудовим. Якщо ви відчуваєте, що ваш коханий вас не розуміє, то виділіть трохи часу та проведіть його з ним. Говоріть відкрито та ясно висловлюйте свої думки. Ви досягнете великих успіхів у професійному плані, завершивши важливі проекти вчасно. Здоров’я вашої коханої людини може вас турбувати сьогодні.

Попередня публікаціяУ Вінниці впродовж усього дня буде хмарно: погода на сьогодні, 20 березня 
Наступна публікація«Камерне» тріо: вінничанин та двоє його знайомих намагалися на автомобільних камерах переплисти до Румунії