Кому сьогодні варто провести день у гучній компанії, а кому краще усамітнитися і тримати язик за зубами, щоб не посваритися із ближніми.

Астрологічний прогноз від meteoprog. com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на неділя.

Овен

День відпочинку та веселощів. Всі гроші, які ви вклали в минулому, щоб зробити своє майбутнє процвітаючим, принесуть плоди сьогодні. Втручання інших викликає тертя між вами та вашим партнером. Сьогодні ваш вільний час буде витрачено на виконання офісної роботи. Ваш партнер докладе зусиль, щоб зробити вас щасливим сьогодні.

Телець

Ваша ввічлива поведінка буде гідно оцінена. Багато людей обсипатимуть вас словесними похвалами. Угоди з нерухомістю здійсняться і принесуть високий прибуток. Коротка подорож до родича принесе моменти комфорту та відпочинку від щоденного неспокійного графіка. Мріяти про успіх непогано, але витрачати свій дорогоцінний час лише на мрії — не найкраща ідея.

Близнюки

У вас можуть виникнути проблеми з членами сім’ї, але не дозволяйте цьому зруйнувати ваш душевний спокій. Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Сьогодні представники цього знаку зодіаку планують займатися творчими справами у вільний час. Але ви не зможете досягти успіху у своєму плануванні. Перед виходом із дому перевірте всі важливі документи та інші речі.

Рак

Сварка із буркотливою людиною може зіпсувати вам настрій. Будьте мудрі і по можливості уникайте цього, оскільки чвари та сварки вам ніколи не допоможуть. Ймовірно, ви отримаєте гарні новини, які порадують не лише вас, а й вашу родину. Ви маєте тримати своє хвилювання під контролем. Ваш коханий здаватиметься трохи роздратованим, що посилить ваше психологічне навантаження.

Лев

Здоров’я буде ідеальним, незважаючи на напружений день. Нарешті будуть погашені давно прострочені борги та внески. Ви діятимете як миротворець у сім’ї. Дослухайтеся до проблем кожного, щоб тримати ситуацію під контролем. Ваша друга половинка думатиме про вас весь день. Благодійність та соціальна робота привабить вас сьогодні. Ви можете досягти величезних результатів, якщо присвятите свій час благородній справі.

Діва

Займіться справами, які допоможуть вам зберігати спокій. Сьогодні ви можете отримати гроші з невідомого джерела, що вирішить багато ваших фінансових проблем. Молодший брат або сестра можуть звернутися до вас за порадою. Ваша кохана людина докладе зусиль, щоб зробити вас щасливою сьогодні. Ви можете влаштувати невелику вечірку вдома сьогодні, нікому не сказавши.

Терези

Ваша ідея заощадити гроші для себе може бути реалізована сьогодні. Ви повинні зрозуміти, що гнів і розчарування лише завадять вашій розсудливості. Це, у свою чергу, призведе до серйозної втрати. Особисті стосунки можуть розірватись через розбіжності. Вам слід навчитися проводити деякий час із молодшими членами вашої родини. Невиконання цієї вимоги може завадити вашим зусиллям щодо збереження миру в сім’ї.

Скорпіон

Хтось може зіпсувати вам настрій, але не дозволяйте цим неприємностям заволодіти вами. Ці непотрібні турботи і тривоги можуть вплинути на ваш організм. Гроші, які ви збирали довгий час, можуть бути використані сьогодні. Ви можете втратити холоднокровність і сказати щось, про що пізніше пошкодуєте, тому подумайте, перш ніж говорити. Сьогодні ви зрозумієте, як сильно ваш коханий любить вас.

Стрілець

Сьогодні є велика ймовірність отримання радісних новин. Будь-яке з ваших хронічних захворювань може турбувати вас сьогодні, через що вам, можливо, доведеться лягти до лікарні та витратити багато грошей. Захищайте свій інтерес під час спілкування з друзями, діловими партнерами та родичами, оскільки вони можуть не враховувати ваші потреби. Ваш коханий буде сумувати за вами весь день.

Козеріг

Ваша бурхлива поведінка поповнить список ваших ворогів. Нехай ніхто не злить вас настільки, щоб зробити щось, про що ви потім шкодуватимете. Сьогодні ви зрозумієте той факт, що інвестиції часто виявляються дуже вигідними для вас, оскільки старі інвестиції, які ви зробили, приносять прибуток. Ви повинні навчитися приділяти час відносинам і людям у своєму житті, яких ви найбільше цінуєте.

Водолій

Творча робота допоможе вам розслабитись. Сьогодні є можливість отримати грошову вигоду, але через ваш агресивний характер ви, можливо, не зможете заробити так, як очікували. Займіться домашніми справами. Любовні муки сьогодні не дадуть вам заснути. Після спекотної сварки протягом дня ви проведете чудовий вечір із коханою людиною.

Риби

Поділіться сімейними проблемами із дружиною. Витратьте деякий час один на одного, щоб знову відкрити і знову затвердити себе як люблячу турботливу пару. Ваші діти теж вловлять вібрації радості та мирної гармонії вдома. Поліпшення у фінансах дозволить вам сплачувати свої давні внески та рахунки. Плани поїздок, якщо такі є, можуть бути відкладені через зміни у вашому розкладі в останню хвилину.

Попередня публікаціяУ Вінниці буде хмарно з проясненнями: погода на сьогодні, 19 березня
Наступна публікаціяЯкі послуги з лікування раку молочної залози вінничанки можуть отримати в Інституті раку безкоштовно