Що віщують зорі вінничанам різних знаків зодіаку можна дізнатись прочитавши гороскоп від UkrMedia.

Овен

Ви легко справляєтеся з вирішенням нових завдань, та й давні справи успішно доводите до кінця. Однак день не буде безхмарним: можливі професійні розбіжності, суперечки через гроші. Деякий безлад у фінансових справах турбує багатьох Овнів, які в інший час віднеслися б до такої ситуації набагато легковажніше.

Можливі приємні зустрічі, нові знайомства. Представники знаку чудово проведуть час у компанії друзів. Відвідування світських заходів підіймає настрій, дарує заряд бадьорості та енергії на найближчі кілька днів.

Телець

Немає серйозних причин для хвилювань: день складається вдало, і якщо вас щось і турбуватиме, то лише незначні проблеми, вирішення яких незабаром знайдеться. Імовірні ділові пропозиції щодо довгострокового співробітництва чи участі у роботі над великими проектами. Буде шанс багато чого навчитися.

З погляду особистих відносин день сприятливий, ви можете розраховувати на підтримку близьких та їх непідробний інтерес до ваших справ. Поїздки будуть вдалими, особливо якщо ви поїдете в дорогу не на самоті.

Близнюки

Не все дається так легко, як хотілося б. Деяким Близнюкам доводиться докладати серйозних зусиль для того, щоб досягти найпростіших з поставлених цілей. Реалізація глобальних задумів зовсім потребує подвигів. Важливо не здаватись і не опускати руки: все задумане у вас вийде, хоч і не одразу.

Можливі суперечки із близькими, сімейні розбіжності. Ваше завдання — не допустити конфлікту, згладити гострі кути та піти на компроміси. Уникайте невиправданого ризику, зараз він ні до чого.

Рак

Вам усміхається удача, багато що дається легко. Питання, які останнім часом не давали вам спокою, вирішуються ніби самі собою, від вас жодних зусиль не потрібно. Помітно покращуються стосунки з колегами, керівництвом та діловими партнерами. Ваші знання, досвід та професійні якості отримують заслужену високу оцінку.

Можливі зміни у відносинах із близькими. Залишаються в минулому розбіжності та суперечки, будь-які неоднозначні ситуації благополучно вирішуються. Імовірні приємні сюрпризи, несподівані подарунки та знаки уваги.

Лев

Довіряйте своїй інтуїції: вона дає вірні і точні підказки, завдяки яким, ви швидко досягнете поставленої мети. Наполегливість і цілеспрямованість допомагають знайти відповіді на складні питання, домогтися необхідної підтримки. Під час важливих зустрічей та переговорів намагайтеся бути стриманішими, не порушувати традицій та правил.

Можливі приємні зустрічі, цікаві знайомства. Ви справляєте сприятливе враження на оточуючих, можете зачарувати навіть людину, яка раніше ні до кого не відчувала симпатії. Ймовірний початок романтичних відносин.

Діва

Не поспішайте: цей день категорично не підходить для того, щоб приймати важливі рішення поспіхом. Якщо у вас є час на роздуми та аналіз ситуації, ви робите правильний вибір і не допускаєте помилок. Можуть виникати розбіжності з колегами та керівництвом, не завжди легко досягти компромісу з важливих питань.

Пам’ятайте, що не завжди потрібно йти на поступки: ваша твердість буде належним чином оцінена. Можна робити невеликі покупки, а ось для серйозних придбань та великих витрат це день не найсприятливіший.

Терези

Варто заздалегідь скласти план дій і дотримуватись його навіть у дрібницях — це найкращий, якщо не єдиний спосіб провести день плідно. Вас часто будуть відволікати і збивати з пантелику, і знадобиться чимала твердість характеру, щоб всупереч усім спокусам продовжити розпочате.

За порадами та підтримкою варто звертатися до людей, яких ви добре знаєте, і в досвіді яких можете не сумніватися. Важлива обережність у фінансових справах: ви схильні ставитись до грошей легковажніше, ніж зазвичай, витрачати занадто багато.

Скорпіон

Вдалий день з фінансової точки зору можливі значні грошові надходження, не виключене повернення старих боргів або отримання винагороди за роботу, яка була зроблена раніше. Можна укладати угоди та робити великі покупки.

Можливі несподівані ділові пропозиції, можуть з’явитися завдання, вирішивши які ви покажете себе з кращого боку. Багато Скорпіонів знаходять нових союзників і помічників, отримують підтримку, на яку раніше не могли розраховувати. Вечір порадує приємними романтичними сюрпризами.

Стрілець

За які б справи ви не бралися сьогодні, результати будуть відмінними. Ви добре справляєтеся і з вирішенням давно знайомих завдань, і з новими проектами. Яскраво проявляються лідерські якості, Стрільці покажуть, що можуть бути відмінними організаторами, незамінними керівниками.

Сприятливий день для оформлення документів, контактів із представниками державних організацій. Не варто забувати також про відпочинок: нехай він буде спокійним і приємним, це дозволить відновити сили та уникнути нездужань, пов’язаних із перевтомою.

Козоріг

Все виходить добре, ви домагаєтеся відмінних результатів у різних справах. Навколишні можуть позаздрити вашому щастю, але все ж таки визнають, що найзначніші успіхи будуть заслуженими, а не випадковими. Сприятливий день для спілкування із впливовими людьми, а також бесід із керівництвом про перспективи вашої кар’єри.

Виникнуть серйозні розбіжності з близькими. Про повне порозуміння можна лише мріяти, але здебільшого вдається досягти компромісу. На закоханих Козорогів чекають приємні сюрпризи.

Водолій

Непростий день. Ви прагнете знайти просте розв’язання всіх питань, але це не завжди вдається. Часто проблеми ускладняються через дії людей, яким ви звикли довіряти, на яких не раз покладалися у важкі моменти. Багатьом Водоліям цього дня доведеться ухвалювати непрості рішення, які вплинуть на життя інших людей.

Будьте вимогливими до себе і майте на увазі, що оточуючі сьогодні судять вас дуже суворо, і навряд чи навіть дрібний промах зійде вам з рук. Тільки найближчі люди будуть підтримувати вас у будь-якій ситуації, і саме до них варто звертатися за порадами та допомогою.

Риби

Не варто йти на ризик або серйозно розраховувати на те, що впоратися зі складними завданнями вдасться завдяки щастю чи сприятливому збігу обставин. Можливі розбіжності з колегами та діловими партнерами, керівництвом — вам вдасться довести свою правоту, хоч і не одразу.

Можуть з’являтися несподівані справи та завдання, не виключено незапланованих поїздок. Плани доводиться змінювати на ходу, і не всі представники знаку ставляться до цього спокійно. Через дратівливість деяких Риб страждають люди, яких зовсім нема в чому дорікнути.

Попередня публікаціяУ Вінниці зранку сонячна погода
Наступна публікаціяУ Вінниці запрошують на майстер-клас з «Кляксографії»