Фонд  «Подільська громада» оголосив про експрес-конкурс проєктів «Разом – стійкіші» з метою підтримки працівників медичних установ та закладів освіти. До участі запрошуються освітяни та медики Вінницької громади, які прагнуть здобути новий досвід, поділитися власними ідеями та реалізувати найкрутішу ініціативу для своїх колег.

Про це повідомляє Фонд громади «Подільська громада».

Для цього достатньо розгорнуто заповнити одну аплікаційну форму, зокрема описати проєкт, його цінність для цільової аудиторії, мотивацію участі, а також чітко й детально сформувати перелік витрат. Саме на основі аплікаційних форм конкурсною комісією будуть визначені проєкти, які отримають грантову підтримку. Заявки на участь прийматимуться до 30 березня. Фінансування одного проєкту не може перевищувати 10 тис. грн. Загальний грантовий пул – 100 000 грн.

«З огляду на нинішні обставини ми помічаємо шалене навантаження на освіту і медицину. Спіробітники/ці цих галузей стресують, відчувають виснаженості, а часом втрачають особистісний ресурс. Зважаючи на те, що виклики перед освітою і медициною в умовах війни стоять величезні, то і зусилля всі докладають неймовірні. Тому Фонд громади «Подільська громада» вирішив підтримати вінницьких медиків та працівників/ць освітньої галузі і надати їм можливість реалізувати те, чого вони потребують найбільше», – говорить голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.

Тематика поданих на конкурс проєктів може бути різна: адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни, підвищення кваліфікації, посилення стресостійкості та особистого ресурсу, покращення взаємодії з клієнт(к)ами або учнівством/вихованцями. Кожна заявка оцінюватиметься відповідно до критеріїв: комплексність і якість заповнення, мотивація участі, чіткий і деталізований бюджет, цінність проєкту для цільової аудиторії, відповідність результатів меті конкурсу.

Збір заявок стартує сьогодні, 15 березня, і триватиме до 30 числа поточного місяця. 3 квітня Фонд громади оголосить про переможців, які будуть запрошені на інформаційну зустріч. Реалізовуватимуть свої проєкти освітяни та медики упродовж квітня. До 10 травня усі вони мають прозвітувати про результати реалізованих ініціатив.

Експрес-конкурс проєктів «Разом – стійкіші» реалізується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» у рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулися дебати щодо доцільності штучного інтелекту
Наступна публікаціяУ Вінниці працюють рейди по виявленню спалювання відходів листя