Хто насолоджуватиметься новим днем, а кому доведеться докласти максимум зусиль, щоб не наробити помилок.

Астрологічний прогноз від meteoprolog.com розкаже, що підготували  зірки всім представникам зодіакального кола на вівторок.

Овен

Медитація та йога підвищать вашу психологічну стійкість. Інвестуйте сьогодні з розумом. Лист поштою принесе радісні новини для всієї родини. Ділові партнери поведуться прихильно, і ви разом виконаєте незавершені завдання. Ви повинні уникати пліток сьогодні з людьми, тому що це з’їдає більшу частину вашого часу. Сьогодні ви знову закохаєтеся у свого партнера.

Телець

Ви повинні навчитися використовувати свій вільний час, інакше ви відстанете від життя. Хороша порада від членів сім’ї принесе вам прибуток сьогодні. Ваша усмішка – найкраща протиотрута від нещастя вашого коханого. Успіх, безумовно, ваш, якщо ви робите важливі зміни крок за кроком. Ваша здатність допомагати нужденним принесе вам повагу.

Близнюки

Повністю відпочиньте, щоб відновити сили. Нові контракти можуть бути вигідними, але не принесуть бажаного прибутку. Не приймайте поспішних рішень, коли доходить до вкладення грошей. Сьогодні вам не вистачатиме справжнього кохання у вашому житті. Не хвилюйтеся, згодом все змінюється, як і ваше особисте життя.

Рак

Медитацію та йогу слід практикувати як для духовних, так і для фізичних цілей. Тим, хто зайняв гроші в будь-кого, можливо, доведеться погасити кредит за будь-яких обставин. Таким чином, це може послабити ваше економічне становище. Насолоджуйтесь увечорі з родиною за вечерею при свічках, щоб зробити цей день особливим. Зосередьтеся на своїй роботі та тримайтеся подалі від емоційних зіткнень.

Лев

Грошовий стан та фінансові проблеми будуть сьогодні джерелом напруженості. Ви заробите хороші гроші, якщо інвестуватимете. Ваше недбале ставлення змусить батьків хвилюватись. Ви повинні довіряти їм, перш ніж розпочинати будь-який новий проект. Незважаючи на перевантаженість роботою, ви можете залишатися енергійним на своєму робочому місці.

Діва

Ви отримаєте полегшення від напруженості та напруги життя, які відчували протягом тривалого часу. Навіть якщо кошти легко вислизають у вас з рук, ваші щасливі зірки будуть підтримувати потік фінансів. Ви можете відвідувати громадські заходи, що дозволить вам встановити тісний контакт із впливовими людьми. Гарний настрій начальника може зробити всю ситуацію на роботі досить жвавою.

Терези

Сьогодні старий друг може попросити вас про фінансову допомогу. Однак ваша допомога може послабити фінансове становище. Сьогодні вам слід відволіктися від свого щоденного графіка та піти кудись із друзями. Вдома можуть виникнути проблеми, але не критикуйте свого партнера по дрібницях. Не дозволяйте гордості заважати ухваленню рішень – слухайте, що кажуть підлеглі.

Скорпіон

Ваша сила волі може бути винагороджена сьогодні, коли зіткнетеся з дуже складною ситуацією. Не варто втрачати голову, ухвалюючи дуже емоційне рішення. Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе отримати прибуток. Слід уникати спірних моментів, які можуть спричинити суперечки з близькими людьми.

Стрілець

День, коли буде важливим відпочинок. Оскільки останнім часом ви стикаєтеся з великою психічною напругою, відпочинок та розваги допоможуть вам розслабитися. Інвестиції в акції та взаємні фонди рекомендуються для отримання довгострокового прибутку. Сімейне життя буде мирним і чарівним. Коханий буде у романтичному настрої. Добре все обдумайте, перш ніж підписатися на будь-який дорогий проект.

Козеріг

Витративши гроші на предмети першої необхідності для дому, ви обов’язково зіткнетеся з фінансовими труднощами сьогодні, але це вбереже вас від багатьох неприємностей у майбутньому. Коротка поїздка до родича подарує момент комфорту та розслаблення від щоденної метушні. Подорож сприятиме романтичному зв’язку. Ви станете частиною чогось великого, що принесе вам зізнання та нагороди.

Водолій

Уникайте переїдання та регулярно відвідуйте оздоровчий клуб, щоб залишатися у формі. Сьогодні ви можете зіткнутися з проблемами, пов’язаними з грошима, але з вашим розумінням та мудрістю ви можете змінити ситуацію та перетворити свої втрати на прибуток. Друзі прикрасять ваш день, плануючи щось цікаве на вечір. Успіх та визнання будуть вашими, якщо ви будете зосереджені на своїй роботі.

Риби

Багато залежатиме від вас, і для прийняття рішень вам буде важлива ясність розуму. Використовуйте інноваційну ідею, щоб заробити додаткові гроші. Ви також заведете важливі контакти через друзів. Раптова романтична зустріч може збити вас з пантелику. Не вплутуйтесь у будь-які нові спільні проекти і при необхідності зверніться за порадою до близьких вам людей.

Попередня публікаціяДень буде теплим і сонячним: погода у Вінниці сьогодні, 14 березня 
Наступна публікаціяДостаток у стосунках, творчості, здоров´ї: у Вінниці проведуть арттерапевтичну практику