Днями вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 повернулися з кубка України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Олександр Драч виборов «срібло», а Тетяна Вітвіцька – «бронзу». Загальна кількість учасників становила 179 спортсменів, змаганнях проходили в Ужгороді.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Олександр Драч – досвідчений атлет, він змагався проти 8-ми суперників у ваговій категорії 102 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку двадцяти семирічний спортсмен підняв 320 кг та виборов срібну медаль.

Вінницька важкоатлетка Тетяна Вітвіцька змагалась серед дорослих за призові місця у ваговій категорії 45 кг. За підсумком двох вправ: поштовху та ривку дівчина підняла штангу в 109 кг та виграла бронзову нагороду.

«На змагання їхали цілеспрямовано підкорювати штангу та боротись за призові місця», – каже тренер спортсменів Петро Нагурний.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський подякував вінницьким спортсменам, які прославляють місто та Україну на Всеукраїнських змаганнях.

Попередня публікаціяУ «Дії» з’являться COVID-сертифікати вакцинованих за кордоном 
Наступна публікаціяНа Вінниччині реставрують Старовинну Барську ікону Божої Матері