Благодійний фонд «МХП-Громаді» спільно з волейбольною командою Вищої ліги запускає серію тренувань для підтримки ментального й фізичного здоров’я українців.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Професійні волейболісти завітають у невеличкі міста й проведуть відкриті масові майстер-класи. На них спортсмени розкажуть про правила гри, навчать робити правильну розминку, подавати і приймати м’яч. Закріпити отримані знання можна буде у дружньому матчі місцевими командами.

“Такі тренування не тільки підтримають ваше здоров’я, а й сприятиме єдності, що стала справжньою опорою в ці складні часи.  Можливо цей командний спорт не лише допоможе подолати стрес, а й перетвориться на мотивуюче хобі», – йдеться у повідомленні.

Перші матчі вже відбулися в Миронівці та Каневі і отримали схвальні відгуки місцевих жителів.

Нагадаємо, минулого року «МХП-Громаді» спільно із тернопільськими футболістами провели благодійний аукціон.

«МХП-Громаді» –  український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Попередня публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на суботу, 4 березня
Наступна публікаціяУ Вінниці повністю відновлюється рух трамваїв та тролейбусів