Майже 40-тонн гуманітарного вантажу з Німеччини доставили у Вінницю. У дві фури склали продукти, медикаменти, теплий одяг, генератори, обігрівачі, пічки, засоби гігієни та інші потрібниі речі.

 Про це повідомляє Фонд громади “Подільська громада”.

Наразі гуманітарний вантаж пересортовують розподіляють за зверненнями. Зокрема генератори – військовим, пічки та вугілля – у міста та села, які залишаються без світла і газу, продукти та мийні засоби – у заклади, які стали прихистком для евакуйованих, та для громадських організацій, які підтримують переселенців.

Зазначено, що гумвантаж отримали від партнерів з Люнебурзького проєкту допомоги Україні е.В. (Lüneburg Aid Project for the Ukraine eV).

Його доставив Ральф Петер Ольснер разом зі своєю командою.

Також у дописі додають, що таких вантажів давно не було. Водночас запити продовжують надходити від військових підрозділів, громадських організацій та громад, які постраждали від окупації.

 «Продовжуємо підтримувати тих, хто допомагає іншим. І дякуємо тим, хто продовжує підтримувати нас і усіх, хто утримує гуманітарний фронт разом із нами. Вдячні нашим благодійникам з Німеччини, котрі підсилюють нашу діяльність. Дякуємо лікарю-волонтеру Андрію Форманчуку за співпрацю і взаємодопомогу. Така підтримка важлива і своєчасна», – йдеться у дописі.

Попередня публікаціяОголошено прийом заявок на здобуття премії ім. І.Франка
Наступна публікаціяУ Вінниці правоохоронці знайшли підлітків-адміністраторів Телеграм-каналу ПВК «Редан»