За повідомлення голови Обласної військової адміністрації Вінниччини, сьогодні 24 лютого, в день, коли минув рік від початку повномасштабного вторгнення, у Вінниці погасили марку ПТН ПНХ.

Нова марка Укрпошти до річниці повномасштабного вторгнення. За основу марки взято арт відомого художника Бенксі, зображений на руїнах будівлі у Бородянці на Київщині.

Майбутнє — в особі хлопчика, обов’язково переможе минуле, яке засіло в голові хворого диктатора і всіх, хто його підтримує.

«”Русскій воєнний корабль, іді н***й”.

Сьогодні рівно рік цій відповіді українського захисника з острова Зміїний. Це — відповідь окупаційному кораблю на пропозицію здатися.

Ми не здаємось!

Ми витримуємо погрози, обстріли, бомби, ракети, блекаут… Ми сильніші за це.

Рік тому ми не знали, що буде завтра. Сьогодні готові до всього. Ми всіх переможемо. Бо ми – це Україна!

Переможемо як Давид переміг Голіафа. Листи з українськими марками сьогодні ілюструють наш шлях до перемоги.

Шість літер, які кожен українець вголос розшифрує у День нашої Перемоги!», – йдеться в повідомленні голови ОВА Вінниччини Сергія Борзова.

Як повідомляють у пресслужбі “Укрпошти”, на поштовому випуску представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області”.

Нова поштова марка – благодійна. Кожен, хто придбає марку “ПТН ПНХ!” стає учасником благодійного проєкту.

Тираж поштової марки – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість маркового аркуша – 180 грн., з яких 42 грн. – благодійний внесок.

До марок також буде випущено конверт “Перший день”, художній конверт, картку, а також тематичний світшот.

Придбати поштовий випуск “ПТН ПНХ!” можна у відділеннях “Укрпошти” та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах, починаючи з 24 лютого.

Попередня публікаціяДе сьогодні у Вінниці не буде світла, води та опалення через ремонт мереж
Наступна публікаціяНа Вінниччині триває відбір кандидатів в підрозділ «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють»