У Вінниці оголосили “конкурс-батл” між студентами Донецького національного університету ім. В. Стуса та Вінницького національного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського. Студенти двох університетів змагатимуться у конкурсі авторських відеосюжетів для ТікТоку та Instagram.

Пріоритетний напрямок — сприяння Україні в інформаційній боротьбі проти агресора.

Студенти змагатимуться не тільки за звання кращих відеоблогерів, а й за конкретні приємні призи:
  • Переможець конкурсу отримає iPhone 14.
  • Срібний призер – Apple iPad Air.
  • Третє місце: Набір для блогера.

Зазначимо, що «Батл між університетами» організовано медіахолдингом “Новини Вінниці” за підтримки громадської організації “Ми – Вінничани”.

народний депутат VIII скликання, координатор ГО “Ми — Вінничани” Сергій Кудлаєнко

У Донецькому національному університеті ім. Василя Стуса презентували конкурс керівник і засновник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов та координатор ГО “Ми — Вінничани” у м. Вінниця Сергій Кудлаєнко.

Вони розповіли молоді про конкурс та його цілі.

«Спробувати власні сили можна за усіма темами, хоча пріоритетними вважатимуться ті, що стосуються допомоги Україні у її протистоянні агресорові”, – підкреслив народний депутат VIII скликання, координатор ГО “Ми — Вінничани” Сергій Кудлаєнко. Жоден створений вами креативний продукт не залишиться без уваги, оскільки всі ми робимо спільну справу. І це також є важливим напрямком інформаційної боротьби. Кожен на своєму місці сприятиме перемозі України».

 

Ключова складова нашого наступу на кожному напрямку – інтелектуальна
У Донецькому національному університеті ім. Василя Стуса презентували конкурс керівник і засновник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов та координатор ГО “Ми — Вінничани” у м. Вінниця Сергій Кудлаєнко.
Засновник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Фіонов

«Сьогодні всі наші думки про перемогу у війні. Але перемога неможлива, якщо її немає в усіх сферах – на фронті, в дипломатії, в інформаційному полі. Ключова складова нашого наступу на кожному напрямку – інтелектуальна.

В України є позитивний досвід у цій сфері. Ми уже довели, що краще підготовлені до інтелектуального протистояння, ніж ворог. І мова йде не лише про технічну сферу, а й про гуманітарну, інформаційну. Хто контролює інформацію – той впливає на хід подій.

Україні вдалося мобілізувати на боротьбу з агресором власне суспільство. Ніхто не втік, волонтери почали допомагати ЗСУ, люди записувались в тероборону. Уже у цьому ворог прорахувався, адже розраховував на повну деморалізацію українців. Але боротьба триває. І тому, оскільки у нас же така можливість, ми оголошуємо конкурс (батл) для студентів і викладачів зі створення цікавого, креативного інформаційного контенту.

Головне завдане конкурсу – стимулювати якомога більшу кількість людей долучатися до інформаційної боротьби, розвивати цю сферу, чим зрештою сприяти перемозі України на інтелектуальному фронті», – зазначив керівник медіахолдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов.

До конкурсу також долучається й наша редакція. Наше завдання – зібрати все створене на одній платформі та зробити продукт доступним і зручним для споживачів. Все інше – у ваших руках.Ви створюватимете контент, глядачі та слухачі визначатимуть переможців. Будь-який наш вплив на хід проведення конкурсу виключений.

Згідно з умовами конкурсу, взяти участь у ньому може кожен студент з цих двох вишів який отримає можливість надіслати один, або більше авторських відеосюжетів (кількість не обмежується) для ТікТоку та Instagram, на редакційну адресу видання “Новини Вінниці” – news.vn2015@gmail.com, або в телеграм: @NVUKR

Особливо враховуватиметься креативний, нестандартний підхід. Креативність – це те, що відрізняє нас з вами від орків, які діють, як тупа машина. Саме тому ми будемо сприяти розвитку цієї креативності в українцях. Крім конкурсу ми, як редакція, повністю відкриті для співпраці з вами за усіма іншими напрямками та проектами.

Зустріч студентів ДонНУ з організаторами конкурсу-батлу
Зустріч студентів ДонНУ з організаторами конкурсу-батлу

Якщо є вас вже є цікаві ідеї чи задуми – звертайтеся до нас, ми спробуємо допомогти в їх реалізації. Ну і сподіваємося, це буде непогана практика для усіх, хто вирішив спробувати себе у сфері реальних медіа. Усі «зірки» ЗМІ і топ-блогери починали саме з таких пілотних проектів.

Приймання робіт триватиме з 22 лютого до 30 березня.

Підбиття підсумків та визначення переможців – 15 квітня.

Також за сукупністю охоплення контенту, університет переможець отримає цінний приз від організаторів конкурсу.

Довідково: В медіахолдинг “Новини Вінниця” входить однойменна газета, онлайн видання Vinnytsia Press Point, Політична Арена Вінниччини, Новини Вінниці, мережа телеграм-каналів тощо.

 

Попередня публікаціяДе сьогодні лагодять комунальні мережі у Вінниці
Наступна публікаціяКуди піти у Вінниці на вікенд. Анонс заходів на 25-26 лютого