Вінничан запрошують в Гвардію наступу, як вступити

Вінничани можуть вступити в Гвардію наступу. Наразі відбувається формування нових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які посилять наше військо під час майбутнього наступу.

Як долучитись до Гвардії наступу можна дізнатись на сайті тут.

«Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем», – йдеться в повідомленні на сайті.

СПАРТАН — «Об нас ламається ворог» 3-ТЯ БРИГАДА ОПЕРАТИВНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Командир військової частини 3017 полковник Півненко Олександр Сергійович – нагороджений орденами «За мужність» ІІ та ІІІ ст.

Від початку повномасштабної військової агресії російської федерації проти України особовий склад військової частини дав гідну відсіч спробам противника прорватися до міста Харкова, брав участь в операції зі звільнення Малої Рогані, Циркунів та Кутузівки у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України продовжує мужньо боронити місто Харків, Харківську та частину Луганської областей, утримує позиції в районі Торецька Донецької області.

У ході боїв бригадою знищено значну кількість живої сили та військової техніки агресора, зокрема 4 танки противника на об’їзній дорозі під Харковом в перший день оборони та літак СУ-25, пілота якого було затримано. Було також ліквідовано до 2-х рот живої сили росіян, знищено 2 ворожі танки, 8 БМП, 2 установки ЗУ-23-2, 22 одиниці автомобільної техніки та реактивну систему залпового вогню.

«Об нас ламається ворог Вступай і наступай!»

Попередня публікаціяВінничанам розповіли, які протипоказання існують проти щеплень та чому важливо вакцинуватись
Наступна публікаціяВід початку року на Вінниччині на допомоги ВПО спрямували понад 204,4 мільйони гривень