З 31 січня по 5 лютого в місті Львів проходили два чемпіонати України з боротьби самбо. У змаганнях брали участь понад 500 спортсменів із 21 регіону країни.  У підсумку, юнаки та дівчата – борці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, вибороли 8 медалей різного ґатунку.

Так, вихованець МДЮСШ № 5 Антон Додон завоював дві золоті медалі серед юнаків та чоловіків. У Владислава Ткачука у цих категоріях відповідно «срібло» та «бронза». Також 16-річні спортсмени виконали норматив Майстра спорту України.

Бронзовими призерами серед юнаків та дівчат стали: Олег Кобенда (15 років), Єва Войналович (16 років), Світлана Клімова (17 років) та Анастасія Краєвська (18 років). Аміна Малюта посіла п’яту сходинку.

За підсумками здобутих медалей на чемпіонаті України з боротьби самбо, команда Вінницької області одержала перше командне місце серед юнаків.

«Вітаємо та пишаємося нашими спортсменами та тренерами», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Попередня публікаціяЯкі обстеження та як часто потрібні вінничанам щоб виявити онкологію на ранніх стадіях
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться тиха акція «Ангели Пам’яті»