Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на п’ятницю, 3 лютого, від meteoprog.com.

Овен

Уникайте перевитрати коштів та сумнівних фінансових схем. Несподівані добрі новини від далеких родичів дадуть щасливі моменти всій родині. Ви повинні використовувати свої контакти, щоб обійти, здавалося б, складні питання. Ви можете засмучуватися на робочому місці через якісь проблеми і витрачати час на роздуми про це.

Телець

Ви, мабуть, справите враження на оточуючих своїм позитивним поглядом та впевненістю. За допомогою своїх братів і сестер сьогодні ви досягнете грошової вигоди. Деякі люди можуть діяти на нерви, тому просто ігноруйте їх. Не падайте духом – невдачі цілком природні, у них краса життя. Будьте обережні, щоб не робити різких коментарів, якщо вас втягнуть у суперечку.

Близнюки

У фінансовому плані ви залишитеся сильним. Завдяки сприятливому розташуванню планет сьогодні ви зіткнетеся з численними можливостями заробити гроші. Новина про сімейну таємницю може вас здивувати. Сьогодні ви повинні намагатися виконати свої завдання вчасно. Сьогодні можлива суперечка через родичів, але врешті-решт все вирішиться красиво.

Рак

Швидше за все, ви займатиметеся спортом, щоб підтримувати фізичну витривалість. Нестача грошей сьогодні може спричинити розлад у сім’ї. У такій ситуації добре подумайте, перш ніж говорити з іншими членами сім’ї та звертатися до них за порадою. Заплануйте щось особливе для дітей. З вашою обраницею можуть виникнути певні розбіжності. Вам буде важко змусити свою другу половинку зрозуміти вашу позицію.

Лев

День відпочинку та веселощів. Ви можете витратити свої гроші на погане здоров’я вашого партнера сьогодні. Але вам не варто переживати з цього приводу, тому що гроші, які ви накопичували довгий час, вам знадобляться. Не нехтуйте своїм громадським життям. Знайдіть час у своєму напруженому графіку та вирушайте на вечірку із сім’єю. Це не тільки зніме вашу напругу, але й позбавить вас від вагань.

Діва

Постарайтеся вийти з офісу раніше і зайнятися тим, що вам дійсно подобається. Сьогодні вам слід зосередитися на питаннях, пов’язаних із землею, нерухомістю чи культурними проектами. Діти можуть викликати деяке розчарування через відсутність інтересу до навчання. Не беріть на себе жодних зобов’язань, якщо ви не впевнені, що виконаєте їх. Сьогодні, щоб користуватися вільним часом, ви можете запланувати зустріч зі своїми старими друзями.

Терези

Ваш рівень енергії буде високим, і ви повинні використовувати його для виконання незакінчених завдань. Сьогодні старий друг може попросити вас про фінансову допомогу. Однак ваша допомога може послабити фінансове становище. Перш ніж вносити зміни до домашніх обставин, переконайтеся, що у вас є схвалення всіх. У вас будуть серйозні проблеми з коханою людиною, якщо ви диктуватимете їй, що робити.

Скорпіон

Ваша ввічлива поведінка буде гідно оцінена. Багато людей обсипатимуть вас словесними похвалами. Сьогодні слід уникати інвестицій. Ваше жорстке поводження з дітьми їх дратуватиме. Ви та ваш партнер сваритиметеся через дрібні проблеми, але це може зруйнувати ваш шлюб у довгостроковій перспективі. Будьте обережні та не довіряйте тому, що говорять або пропонують інші.

Стрілець

День, коли буде важливим відпочинок. Оскільки останнім часом ви стикаєтеся з великою психічною напругою, відпочинок та розваги допоможуть вам розслабитися. Ваші творчі здібності виявляться дуже прибутковими, якщо їх правильно використати. Будьте пильні, тому що шанси втратити дружбу сьогодні високі. У найближчі кілька днів у вас з’являться хороші можливості.

Козеріг

Фінансове становище покращиться завдяки несподіваному прибутку. У вас з’являться нові друзі, якщо ви братимете участь у групових заходах. Сьогодні у вас з’явиться прихований противник, який доводитиме, що ви не маєте рації. Ви трохи відрізняєтеся від інших і любите проводити час на самоті. Сьогодні у вас буде час для себе, але ви будете зайняті офісною роботою.

Водолій

Фінансові проблеми будуть полегшені за допомогою друзів. Найкраще порозуміння з партнером принесе до будинку щастя та благополуччя. Романтичні почуття сьогодні будуть взаємними. Робота, відкладена у минулому, принесе результати та винагороди сьогодні. У вас може бути сварка з партнером через великі витрати.

Риби

Ви повинні контролювати те, як ви почуваєтеся. Веселий характер членів сім’ї пожвавить домашню атмосферу. Романтичні почуття сьогодні будуть взаємними. Сьогодні буде дуже активний та дуже соціальний день для всіх вас. Люди звертатимуться до вас за порадою та погоджуватимуться з усім, що ви кажете.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні холодна й сніжна погода
Наступна публікаціяГрафік відключень електроенергії на Вінниччині від АТ «Вінницяобленерго»