У Вінниці ввечері середи відбулись хибні замінування кількох громадських закладів. Відео

У Вінниці ввечері середи, 1 лютого, прокотилась хвиля телефонних замінувань громадських закладів. За словами власника Пабу Вінницька Реберня Віталія Гуменюка, ще кілька вінницьких закладів в цей вечір постраждали від телефонних терористів.

Як розповів адміністратор Реберні Сергій, в заклад зателефонував невідомий та повідомив, що в приміщенні знаходиться чотири валізи з вибухівкою.

За словами правоохоронців, які були на місці події, виклик вони отримали близько 19 години.

«Сьогодні замінували Реберню, це чесно кажучи, я втратив цноту. В мене бувало в житті все що завгодно, Калинівка вибухала, біля нас пожежі були, навіть війна відбулась в Україні. Але щоб заклад замінували, напевно в мене вперше. Цікавий досвід, обійшлося. Силовики, поліція, кінологи спрацювали добре. Дякую їм за професіоналізм! Всі хто в мене сьогодні відпочивав, вибачте, будь ласка, за таке. Запрошуємо вас ще раз, всіх хто ще не був в закладі запрошуємо до нас. Тримаймося! Скоро Перемога!», – каже Віталій Гуменюк.

Хибне замінування спонукало пана Віталія розробити протокол безпеки, до подібного кроку він закликав і своїх колег рестораторів.

«Завдяки цій ситуації, яка була, ми з всіма хто бере участь в розвитку Реберні прийняли рішення, розробити новий протокол безпеки в нашому закладі. Також, своїх колег рестораторів хочу запросити розробити щось подібне. Робити щогодинний обхід закладу, постійно переглядати камери, у нас в Реберні встановлені камери. А також, запровадити фізичну охорону в середині закладу. Для того, щоб гарантувати безпеку наших гостей, бо без цього я бачу, зовсім ніяк», – каже ресторатор.

Попередня публікаціяУ Вінниці триває благодійна акція з виготовлення окопних свічок
Наступна публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на четвер, 2 лютого