Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на середу, 25 січня, від meteoprog.com.

Овен

Не витрачайте час на будівництво повітряного замка. Краще бережіть свою енергію, щоб зробити щось значуще. Фінансові проблеми, здається, переборні, коли ваші батьки надають підтримку. Якщо вам потрібно піти у відпустку, не хвилюйтеся, тому що у вашу відсутність все пройде гладко. Якщо з якоїсь дивної причини виникне проблема, ви легко вирішите її, коли повернетеся.

Телець

Ви будете стурбовані недавніми подіями. Медитація та йога виявляться корисними як для духовного, так і для фізичного розвитку. Ваш фінансовий стан сьогодні не видається сприятливим, тому вам буде важко накопичувати гроші. Віддавайте пріоритет потребам членів сім’ї. Мстивість по відношенню до коханого не принесе жодного результату, краще зберігати холоднокровність і пояснювати коханому свої справжні почуття.

Близнюки

Дуже гарний день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Ви заробите хороші гроші, якщо інвестуватимете. Родичі здалеку зв’яжуться з вами сьогодні. Час освіжити ваші з друзями спогади, нагадавши про добрі часи, які ви поділили. Сьогодні ви проведете найкращий день у своєму житті з партнером.

Рак

Не нервуйте і не втрачайте впевненості у собі, зустрічаючись з високопосадовцями. Це також важливо для хорошого здоров’я, як капітал для бізнесу. Ви отримаєте вигоду від комісій, дивідендів чи роялті. Сприятливий день для дарування та отримання подарунків від тих, кого ви любите. Захоплюючий романтичний день. Заплануйте щось особливе на вечір і постарайтеся зробити його дуже романтичним.

Лев

Направте свою енергію на проекти самовдосконалення, які зроблять вас кращими. Сьогодні ви можете витратити багато грошей на дрібниці для дому, що може спричинити психологічний стрес. Коротка поїздка до родича подарує момент комфорту та відпочинку від щоденної метушні. Ви зустрінете дбайливого та розуміючого друга. Не обіцяйте нічого, доки не будете впевнені, що зможете виконати це.

Діва

Ваш імпульсивний характер може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям. Ті, хто пов’язаний із молочною промисловістю, швидше за все, сьогодні отримають фінансову вигоду. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо це необхідно. Чекайте на нові стосунки для щастя. Ви досягнете великих успіхів у професійному плані, завершивши важливі проекти вчасно.

Терези

Ваша сильна стійкість та безстрашність значно посилять силу розумових здібностей. Зберігайте цей імпульс, щоб він спонукав вас тримати будь-яку ситуацію під контролем. Сьогодні ви можете навчитися накопичувати та економити гроші та правильно їх використовувати. Ваш екстравагантний спосіб життя може викликати напруженість у сім’ї, тому уникайте витрат на інших. Запишіться на короткострокові програми, які допоможуть вам освоїти новітні технології та навички.

Скорпіон

Займіться справами, які допоможуть вам зберігати спокій. Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Миттєвий роман може прийти до вас, якщо ви підете увечері з друзями на вечірку. Нові проекти будуть привабливими та обіцяють гарний прибуток. Сьогодні вам не захочеться вставати з ліжка, і ви діятимете ліниво. Однак пізніше ви зрозумієте цінність часу і те, як даремно ви його витратили, нічого не роблячи.

Стрілець

Сьогодні ви почуватиметеся розслабленим. Копніть глибше, щоб дізнатися більше про інвестиційну схему, яка, здається, вас приваблює. Проконсультуйтеся зі своїми експертами, перш ніж брати на себе будь-які зобов’язання. Ви будете розчаровані, оскільки визнання та нагороди, на які ви очікували, будуть відкладені. Сьогодні ви отримаєте багато цікавих запрошень, а також на вас може чекати подарунок-сюрприз.

Козеріг

Сприятливий день, коли ви зможете знайти полегшення від тривалої хвороби. Якщо ви хочете вести спокійне життя, вам потрібно сьогодні залишатися уважним до своїх фінансів. Соціальна діяльність із сім’єю триматиме всіх у розслабленому та приємному настрої. Успішний день для тих, хто займається творчістю, оскільки вони набувають довгоочікуваної слави та визнання.

Водолій

Тим, хто зайняв гроші у родича, можливо, сьогодні доведеться повернути цю суму у будь-якому стані. Члени сім’ї будуть займати особливе місце у вашому житті. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Сьогодні ваш щасливий день, тому що у вас буде багато часу для себе. Ви проведете спокійний день із своїм партнером.

Риби

Ваш веселий характер зробить інших щасливими. Сьогодні суд винесе рішення на вашу користь, якщо ви брали участь у справі, пов’язаній із грошима. Це принесе вам фінансовий зиск. Несподівані добрі новини піднімуть вам настрій. Визнання своєї помилки у роботі піде вам на користь. Але вам потрібно проаналізувати, як ви можете покращити своє становище.

Попередня публікаціяОстрівці безпеки та велодоріжки. У Вінниці планують реорганізувати перехрестя вулиць Пирогова, Зодчих, Василенка
Наступна публікаціяВінничани можуть звертатись на довідкову лінію з питань протезування кінцівок