У четвер, 26 січня, відбудеться літературний вечір – читання та розмова за участі вінницького поета Сергія Шкабари. Хто ще не знайомий з цим автором буде гарна нагода познайомитись із творчістю Сергія та поспілкуватися на актуальні теми.

Про це повідомляють на сторінці Творчого об’єднання «ПІЧ»

“Говоритимемо про вірші останніх років, про кризу віри, примарність надії та непроминальність любові під час війни. Ви почуєте нові тексти про війну проти України, інтимну лірику, а також зможете придбати примірник віршів Сергія”, – йдеться в повідомленні.

Serhiy Shkabara – поет, есеїст, автор літературно-критичних статей. Друком вийшли дві поетичні книжки – «Дихання риби» (2015) та «Проміння всередині флейти» (2017).

Переможець міжнародного літературного конкурсу «Гранослов» у номінації «Поезія» (2017), лауреат третьої премії видавництва «Смолоскип» (2016), переможець конкурсів «Книжка від Зебри – 2015» (Харків), «СвітлоFOR» (Рівне, 2014), гість першої в Україні резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен» (Івано-Франківськ, 2015).

Протягом 2014-2019 років працював у столиці в Книгарні «Є» та Київському ліцеї бізнесу. Нині мешкає у Вінниці, працює літературним редактором hromadske.

Коли: 26 січня, початок о 19:00

Де: вул. Г. Сковороди, 25 (на мапі все ще вул. Пушкіна, 25)

Вхід вільний! Попередня реєстрація та акредитація не потрібні.

Організаційні партнери заходу: Міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz

Попередня публікаціяГрафік відключень на Вінниччині від АТ «Вінницяобленерго», на вівторок
Наступна публікаціяУ Вінниці розробили та виготовили унікальну багі для військових