Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Гороскоп підкаже, які події на вас чекають протягом найближчого тижня в гороскопі від meteoprog.com.

Овен

Цього тижня ви не почуватиметеся психічно стійким. Тому вам потрібно буде мати на увазі, що, виступаючи перед людьми, дотримуйтесь пристойності і добре ставтеся до інших. В іншому випадку, крім стресу, ви можете зіпсувати свій імідж. Цього тижня ви раптово отримаєте фінансову вигоду, але це не триватиме довго. Тому тим, які пов’язані з незаконною діяльністю, треба добре подумати, перш ніж ухвалювати будь-яке рішення, інакше можливі фінансові неприємності. Цього тижня ви відчуєте, що члени сім’ї користуються вашою щедрістю. Через це вам доведеться страждати від багатьох проблем. Якщо ви хочете розширити свій бізнес, вам потрібно буде врегулювати всі розбіжності з вашим партнером, залишивши осторонь его. Цього тижня у вас будуть добрі стосунки із партнером.

Телець

Ті люди, які живуть далеко від своєї оселі, отримають деякі подробиці про нездоров’я близького члена сім’ї. Це змусить їх замислитись. Якщо ви в минулому зверталися за позикою, щоб покращити фінансовий стан свого будинку, то цього тижня ви отримаєте добрі новини про це. Цього тижня ви будете злитися на себе, тому що відчуєте, що не можете жити на своїх умовах через втручання вашої родини. У такій ситуації ваш темперамент щодо домочадців теж здасться дещо грубуватим. Ті, хто вже працює в іноземній компанії, з великою ймовірністю отримають цього тижня велике просування по службі чи прибуток. Завдяки цьому ваше начальство на робочому місці оцінить вашу роботу, а тим часом ваші колеги надаватимуть вам повну підтримку.

Близнюки

Ваші зусилля по вдосконаленню себе позитивно вплинуть на ваше здоров’я, і в результаті ви почуватиметеся впевнено. Поліпшення ваших фінансових рішень може вплинути на ваше життя цього тижня, а також допоможе вам оговтатися від втрати в минулому. Отже, знову все повернеться на свої кола. Цього тижня у вас може бути велика суперечка із сім’єю. В цей час ви відчуєте, що люди у вашій сім’ї не здатні зрозуміти вас. Через це ви можете ухвалити важливе рішення поїхати трохи далі від свого будинку. Цей тиждень принесе багато нових проблем у вашому професійному житті. Можливо, вам буде поставлено нові цілі/завдання для досягнення. Так що, щоб уникнути складних обставин, вам доведеться використати свої контакти.

Рак

Цього тижня у вас може виникнути бажання з’їсти солодке, яке ви виконаєте. Але в цей час не варто забувати, що ваші бажання можуть принести проблеми із набором ваги. Ви більш схильні до втрати грошей на цьому тижні, тому будьте максимально пильні у питаннях, пов’язаних із кожним типом транзакцій. Тільки це може допомогти вам повернути багато несприятливих ситуацій на свою користь. На цьому тижні у вас є всі можливості досягти бажаних результатів у кар’єрі. Але для цього потрібно працювати над своїми творчими здібностями. Усі учні цього зодіаку, які планують поїхати за кордон, можуть отримати добрі новини в середині цього тижня. Однак для цього вам потрібно буде зосередитись на своїй меті.

Лев

Для того, щоб позбутися слабкості, вам було б краще їсти домашню їжу, а не замовляти їжу на вулиці, і ходити близько 30 хвилин на день, щоб переварити їжу. Загалом тиждень обіцяє бути дуже хорошим з економічної точки зору, тому що в цей період часу у вас, швидше за все, з’явиться багато можливостей отримати прибуток і зміцнити свій фінансовий стан. Тому постарайтеся використати такі можливості, розробивши правильну стратегію та спланувавши її, щоб, якщо у майбутньому ви зіткнетеся з раптовими фінансовими проблемами, ви були готові до них. Часто ви будуєте власні плани, зважаючи на чужі побажання. Але виконання такої справи цього тижня може вас дуже непокоїти. Отже, не дозволяйте членам вашої сім’ї вирішувати, що робити і чого не робити цього тижня. Тільки тоді ви можете зробити себе щасливим. Цей тиждень принесе піднесення у вашій кар’єрі, але вам рекомендується виявляти особливу обережність щодо будь-якої роботи, яку ви виконуєте в цей час.

Діва

Пацієнтам, які страждають від артеріального тиску, діабету або ожиріння, необхідно особливо стежити за собою і своєчасно приймати ліки. Роблячи це ви отримаєте багато корисних результатів, пов’язаних зі здоров’ям. Протягом цього тижня фінансова участь у великій групі виявиться для вас цікавою. Хоча це може значно збільшити ваші витрати, і в результаті вам доведеться зіткнутися з деякими проблемами через це. Також цей тиждень допоможе вам зрозуміти, що на благо вашої родини вам доведеться постійно працювати. Для цього за всіма вашими діями має стояти почуття любові. Вам не потрібно бути егоїстичним після того, як ви отримаєте визнання від інших, а потрібно продовжити свою роботу в тому ж темпі. Цей тиждень дасть мішані результати для учнів.

Терези

Багато позитивних змін у вашому здоров’ї цього тижня допоможуть вам взаємодіяти з іншими людьми, а ваше суспільне життя покращиться. Завдяки чому ваша сміливість та впевненість зростуть, а також ви виявитеся цілком здатним до прийняття будь-якого рішення. Рух планетарних сузір’їв цього тижня говорить про те, що якщо ви робите які-небудь інвестиції, слідуючи шляхом інших, то економічні втрати майже неминучі. Тому уникайте вкладати свої гроші за порадою інших людей і дійте розумно. На цьому тижні через несправність будь-якої побутової техніки або транспортного засобу ви можете зазнати фінансових втрат. Становище планет цього тижня сприятливе, і воно принесе вам успіх у сфері бізнесу.

Скорпіон

Обставини та проблеми, пов’язані з грошима, можуть стати причиною вашого психічного стресу. Через завантаженість роботою та домашні розбіжності ви можете не звертати уваги на їжу та напої. З цієї причини, поряд з погіршенням здоров’я, вам, можливо, доведеться страждати від деякої слабкості. На цьому тижні ви отримаєте хороший фінансовий прибуток. Але поряд із прибутком ви також можете займатися різними видами інвестицій. Вам рекомендується вживати особливих запобіжних заходів при будь-яких інвестиціях і уникати зараз вкладень у партнерські підприємства та розумні фінансові схеми. Цього тижня якнайбільше проводьте свій дорогоцінний час зі своїми дітьми. На цьому тижні ви можете дивитися вебсеріал на своєму мобільному телефоні у вільний час, але це може не сподобатися вашому керівництву. Це також вплине на ваш імідж перед ним.

Стрілець

На цьому тижні всі ситуації будуть на вашу користь з точки зору здоров’я, і ви будете щасливі насолоджуватися хорошим і здоровим життям. Якщо ви працюєте, ви отримаєте надбавки на основі ваших попередніх зусиль. А якщо ви безробітний, то є ймовірність, що ви отримаєте роботу з хорошим пакетом. Тому потрібно використовувати кожну можливість і не пускати справи на самоплив. Цього тижня ви будете злитися на себе, тому що відчуєте, що не можете жити на своїх умовах через втручання вашої родини. У такій ситуації ваш темперамент стосовно домочадців теж здасться дещо грубуватим. Цього тижня багато студентів не отримають бажаних результатів на іспиті, через що вони можуть мати відчуття розчарування.

Козеріг

Через стрес, пов’язаний з кар’єрою, цього тижня вам, можливо, доведеться постраждати від невеликого захворювання. Тому, щоб розслабитися та відпочити, проведіть деякий час з друзями та сім’єю, і, якщо можливо, ви також можете запланувати коротку поїздку з ними. Цей тиждень буде відмінним для вашого фінансового життя.  Проте, водіїв просять бути обережнішими за кермом, тому що не виключено, що через якусь поломку вам, можливо, доведеться витратити на це свої гроші. Але, всупереч розчаруванням цього тижня, ви вестимете нормальне життя так, щоб нічого не сталося. Якщо, незважаючи на всі проблеми, ви приділятимете увагу своїй роботі, то обов’язково досягнете успіху та престижу. Отже, контролюйте свій розум і намагайтеся рухатися у правильному напрямку.

Водолій

Ваші зусилля щодо збереження хорошого здоров’я принесуть позитивний ефект з усіх боків цього тижня. У цей час ви почуватиметеся краще за інших і переповнитеся впевненістю, завдяки якій зможете позбавитися будь-якої проблеми при прийнятті кожного рішення. Цього тижня майте на увазі, що не варто поспішати з усіма інвестиційними схемами, які трапляються вам на очі, постарайтеся дізнатися про них докладніше. Будь-який крок для вас зараз може бути фінансово шкідливим. Тому, перш ніж приймати будь-яке рішення, прислухайтеся до поради фахівця. Раптове погіршення здоров’я членів вашої родини на цьому тижні може спричинити стрес і тривогу. Ті бізнесмени, які довго чекали, щоб розширити ділову активність, можуть отримати хороші новини, оскільки є сузір’я, які підвищать їхній творчий потенціал.

Риби

Початок цього тижня не можна назвати сприятливим для вашого здоров’я. Однак (одначе), ви побачите покращення протягом вихідних. Так що на самому початку тижня краще пильніше ставитись до здоров’я. Купуючи чи продаючи будь-яке спадкове майно цього тижня, ви зможете заробити значну суму грошей. Майте на увазі, однак, що перед укладанням будь-якої вигідної угоди, розкриваючи її перед невідомими людьми або розповідаючи їм про це, ви можете зіпсувати свої шанси. Тому уникайте робити щось подібне зараз. Через погану або неспокійну атмосферу в будинку, на цьому тижні ви можете впасти в депресію. У такій ситуації неправильний крок, який ви зробите в цей час, може зробити сімейну обстановку більш напруженою. Цього тижня почуття крайньої невпевненості завадить вам звернутися за порадою до інших, що саме собою змусить вас прийняти безліч великих і важливих рішень.

Попередня публікаціяУ Вінниці похмура погода, без опадів протягом дня
Наступна публікаціяПрогноз відключень від АТ «Вінницяобленерго» на понеділок 23 січня