Для дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані у Вінницькій міській територіальній громаді, UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” спільно із Вінницьким міським центром соціальних служб влаштовують кулінарний майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.

Майстер-клас відбудеться 29 січня о 12:00 за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 33.

“Кількість учасників – обмежена, тому просимо заповнити реєстраційну форму за посиланням. Перших 15 осіб ми запросимо на цей майстер-клас”, – пояснює фахівчиня із соціальної роботи проєкту #Спільно від UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” Ольга Черната.

За її словами, в майбутньому плануються й інші заходи для внутрішньо переміщених осіб.

Меморандум про співпрацю між Вінницькою міською радою та Міжнародною благодійною організацією “БФ “СОС Дитячі містечка” Україна міська рада підписала у жовтні минулого року. З того часу вдалося провести чимало спільних атракцій, говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

“Чудово, що разом із міжнародними організаціями ми маємо можливість влаштовувати розваги для наших діток. В їхнє життя прийшла війна, але ми маємо зберегти для них дитинство”, – додає Наталія Добровольська.

Проєкт #СпільноСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Соціальні послуги можна отримати на точці #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 (“Прозорий офіс”), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги.

Попередня публікаціяГрафік черг відключень електроенергії від АТ «Вінницяобленерго» на п’ятницю
Наступна публікаціяУ Вінниці ще на двох перехрестях світлофори обладнали блоками безперебійного живлення