Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо вам, прочитати гороскоп на п’ятницю, 20 січня, від meteoprog.com.

Овен

Грошове становище покращується в міру погашення прострочених платежів. Соціальні заходи будуть веселими, але вам слід уникати ділитися своїми секретами з іншими. Ваш любовний партнер сьогодні здивує вас чимось справді гарним. У вас є можливість досягти багато чого, так що використовуйте можливості, які з’являються на вашому шляху.

Телець

Сьогодні у вас буде достатньо часу, щоб зробити щось, щоб покращити своє здоров’я та зовнішній вигляд. Коротка поїздка до родича принесе момент комфорту та відпочинку від вашого щоденного неспокійного графіка. Якщо ви тікаєте від ситуації – вона переслідуватиме вас найгіршим чином. Ваше вміння переконувати інших принесе багаті дивіденди.

Близнюки

День відпочинку та веселощів. Поліпшення у фінансах дозволить вам сплачувати свої давні внески та рахунки. Ви повинні проводити свій вільний час, насолоджуючись компанією дітей, навіть якщо вам доведеться докласти всіх зусиль, щоб це сталося. Не сумнівайтеся у вірності коханого. Сприятливий день, тому – підніміться і вперед – на вас чекають хороші можливості.

Рак

Інвестиції, зроблені сьогодні, збільшать ваш добробут та фінансову безпеку. Займіться домашніми справами. У той же час проведіть деякий час у розважальних заходах, щоб зберегти імпульс та перезарядити своє тіло. Хороший день для бізнесменів. Раптова поїздка, здійснена з діловою метою, принесе позитивні результати.

Лев

Контролюйте свої витрати та постарайтеся не бути надто марнотратними у своїх витратах сьогодні. Вдалий день для спілкування з людьми, яких ви рідко зустрічаєте. Сьогодні вашій коханій буде надзвичайно важко впоратися з вашою нестійкою поведінкою. Тримайте вуха та очі відкритими при спілкуванні з важливими людьми, тому що ви можете отримати цінну пораду.

Діва

Не витрачайте свій час на критику інших, оскільки це може вплинути на ваше здоров’я. Якщо ви плануєте тусуватися з друзями, то витрачайте гроші обдумано, тому що ви, мабуть, постраждаєте від грошових втрат. Захопливий романтичний день. Заплануйте щось особливе на вечір і постарайтеся зробити його дуже романтичним.

Терези

Прекрасний день, щоб зайнятися чимось, що підніме настрій. Досліджуйте нові інвестиційні можливості, які з’являться у вас сьогодні, але беріть на себе зобов’язання лише після того, як вивчите життєздатність цих проектів. На вас чекає радісний час із сім’єю та друзями. Сьогодні будь-яка ваша стара робота на робочому місці може бути гідно оцінена і ви, ймовірно, отримаєте підвищення.

Скорпіон

Ви повинні повністю відпочити, щоб перезарядити своє тіло, інакше втома може викликати песимізм. Сьогодні ви можете звернутися за порадою до старших у вашій родині з питань управління фінансами та заощадженнями та використовувати їх у своєму повсякденному житті. Здоров’я ваших батьків вимагатиме особливої уваги та турботи. Любовне життя зміниться на краще у міру того, як ви розвиваєте у собі хороше.

Стрілець

Деякі члени сім’ї можуть дратувати вас своєю заздрісною поведінкою. Але не треба виходити з себе, інакше ситуація може вийти з-під контролю. Пам’ятайте: те, що не можна вилікувати, потрібно пережити. Сьогодні ви будете мати значну суму грошей, а разом з нею і душевний спокій. Лекції та семінари, які ви відвідаєте сьогодні, принесуть нові ідеї для зростання.

Козеріг

Ви отримаєте полегшення від напруженості та напруги життя, які ви відчували протягом тривалого часу. Інвестиції в антикваріат та коштовності принесуть прибуток та процвітання. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо це необхідно. Ваш день сьогодні потопатиме у фарбах кохання, а ввечері ви можете посперечатися з коханим через щось старе. Сьогодні ви можете отримати добрі новини на роботі.

Водолій

Ви збираєтеся насолоджуватися насолодою від відпочинку. Гарний час для укладання шлюбу. Особисті відносини сьогодні чутливі та вразливі. Хтось на роботі може спробувати порушити ваші плани, тому уважно стежте за тим, що відбувається довкола вас.

Риби

Не пийте алкоголь, оскільки він може порушити ваш сон і завадити повноцінно відпочити. Ваш друг може попросити вас позичити велику суму сьогодні. Допомагаючи йому, ви можете завдати собі фінансових збитків. Період напруженості може переважати, але підтримка сім’ї допоможе вам. Будьте пильні, тому що шанси втратити дружбу сьогодні високі. Незнайомець може викликати сварку між вами та вашим партнером.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині аномально тепла погода
Наступна публікаціяГрафік черг відключень електроенергії від АТ «Вінницяобленерго» на п’ятницю