Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на вівторок, 17 січня, від meteoprog.com.

Овен

Спорт на відкритому повітрі привабить вас. Ті, хто займається малим бізнесом, сьогодні можуть отримати поради, які можуть принести їм фінансову вигоду. Ваше домашнє життя постраждає, якщо ви проводитимете додатковий час в офісі. Сьогодні на роботі ви відчуєте себе особливим. Ваш партнер сьогодні може поводитися занадто егоцентрично.

Телець

Буде узгоджено нову фінансову угоду, завдяки якій у вас з’явиться необхідна на даний момент сума грошей. Не нав’язуйте свою думку друзям та родичам, оскільки це може не відповідати їх інтересам, і ви можете їх дратувати без потреби. Колеги підтримають вас у прогресивних змінах на роботі. Якщо у вас є вільний час, спробуйте зайнятися чимось творчим.

Близнюки

Сьогодні ваше здоров’я має бути гарним. Ви будете в настрої подорожувати та витрачати гроші, але вам буде шкода, якщо ви це зробите. Увечері вам буде корисно провести час із дітьми. Ви досягнете великих успіхів у своїй кар’єрі, якщо спілкуватиметеся з впливовими людьми.

Рак

Будьте обережні під час водіння. Сьогодні із допомогою близького друга деякі бізнесмени, швидше за все, матимуть грошову вигоду. Ці гроші можуть вирішити багато ваших проблем. Члени сім’ї будуть займати особливе місце у вашому житті. Ви повинні мати можливість впоратися з усім без будь-яких проблем і стати явним переможцем сьогодні.

Лев

Участь у великому заході буде дуже цікавою для вас, але ваші витрати зростатимуть. Ви знайдете друзів, які вас підтримають, але будьте обережні у своїх словах. Любовні муки сьогодні не дадуть вам заснути. Спілкуйтеся з людьми, які зарекомендували себе і можуть дати уявлення про майбутні тенденції.

Діва

Сьогодні ваша впевненість зросте. Намагайтеся контролювати свої витрати і купуйте сьогодні лише найнеобхідніше. Вечір у кінотеатрі або вечеря з партнером триматиме вас у розслабленому та прекрасному настрої. Будьте чесними і точними у своєму підході — ваша рішучість буде помічена, як і ваші навички. Ваш партнер може купити вам щось справді особливе сьогодні.

Терези

Сьогодні ваше фінансове становище покращиться. Світські заходи стануть чудовою нагодою покращити стосунки з впливовими людьми. Ви не отримаєте бажані результати на роботі сьогодні. Вас може зрадити хтось із близьких, через що ви можете переживати протягом дня. Подорож, здійснена з діловими цілями, виявиться вигідною в довгостроковій перспективі.

Скорпіон

Ваше занепокоєння зникне, коли ви візьмете контроль над ситуацією. Гроші допоможуть вам залишатися на плаву у важкі часи. Отже, подумайте про те, щоб інвестувати та економити свої гроші з сьогоднішнього дня, інакше можуть виникнути проблеми. Ваше співчуття та розуміння будуть винагороджені. Ваші романтичні стосунки сьогодні постраждають.

Стрілець

Сьогодні ви можете легко залучити капітал: стягнути непогашені борги чи попросити кошти на роботу над новими проектами. Не забувайте про сімейні обов’язки. У спілкуванні з колегами буде потрібен такт. Якщо ваш план зустрічі з кимось сьогодні зірвався через здоров’я вашого партнера, ви зможете провести час разом у майбутньому ще краще.

Козеріг

Прекрасний день, щоб зайнятися чимось, що підніме настрій. Якщо ви студент і хочете вчитися за кордоном, то фінансова криза вдома може сьогодні вас засмутити. Члени вашої родини, швидше за все, зроблять із мухи слона. Добре подумайте, перш ніж передплатити будь-який дорогий проект. Сьогодні ви могли планувати реорганізувати свій будинок та прибрати безлад, але сьогодні у вас не буде вільного часу на це.

Водолій

Здоров’я буде в порядку, попри щільний графік. Поліпшення у фінансах дозволить вам робити важливі покупки. Ваше владне ставлення до членів сім’ї тільки стане приводом для марних суперечок і може викликати критику. Можливості для роману очевидні, але він буде недовгим. Сімейні сварки можуть вплинути на ваше подружнє життя.

Риби

Планетарне розташування не здається сприятливим для вас сьогодні щодо фінансових питань. Тож бережіть свої гроші. Дбайте про потреби дітей крім благоустрою будинку. Ви можете відчути сум’яття та розгубленість у міру наростання робочого тиску. Розслабтеся у другій половині дня. Сьогодні всі підтримуватимуть вас на роботі.

Попередня публікаціяУ Вінниці та області потепління, без опадів
Наступна публікаціяГрафік черг відключень світла від АТ «Вінницяобленерго» на 17 січня