До гуманітарного штабу ОВА надійшла чергова партія допомоги від Міжнародної організації з міграції. Області передали 327 палет різноманітного вантажу загальною вагою 98 тонн. Це набори побутової гігієни, памперси та засоби для прибирання.

Про це повідомили в ОВА Вінниччини.

За словами Начальника ОВА Сергія Борзова, найближчим часом допомогу передадуть Пунктам Незламності, кількість яких в області постійно зростає. Наразі їх 585. Місто Вінниця вже отримало свою частину – це чотири фури.

 «Маємо діяти на випередження. Треба бути готовими до блекауту. Саме у Пунктах Незламності може перебувати велика кількість мешканців, а значить повинні бути забезпечені всім необхідним. Там кожен може погрітися, підзарядити телефон, попрацювати, випити  чаю або просто відпочити», – зазначив Сергій Борзов.

Крім основних засобів, у кожен Пункт Незламності передадуть одноразові маски та рукавички, адже загроза коронавірусу досі залишається.

Зазначимо, що найближчі ПН можна знайти за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/

Попередня публікаціяВ АТ «Вінницяобленерго» оприлюднили графік відключень на п’ятницю, 13 січня
Наступна публікаціяВінничан запрошують взяти участь у всеукраїнському опитуванні щодо оптимізації робочого часу для працівників