Народний депутат України Геннадій Вацак звернувся до голів ОТГ Вінниччини із закликом долучитися до змагання із шахів. Усі зібрані у рамках турніру кошти підуть на підтримку бійців 24 Могилів-Подільського прикордонного загону, підрозділів, які стоять на першій лінії оборони України.

14 січня у Могилеві-Подільському буде організовано великий благодійний захід — Відкритий кубок з шахів Вінниччини. В рамках турніру Г. Вацак пообіцяв провести сеанс одночасної гри для 63 голів ОТГ Вінницької області.

Відповідно нардеп запропонував усім головам ОТГ регіону долучитися до гри та зробити фінансовий внесок на підтримку українських прикордонників. “Своєю участю ви зробити внесок у нашу загальну перемогу, адже спорт і патріотизм — дві сторони однієї медалі”, – зазначив нардеп.

Особисто Г. Вацак пообіцяв внести 63 тисячі гривень у загальний фонд кубку з шахів. Також Г. Вацак взяв на себе зобов’язання виділити по 5 тисяч гривень до благодійного фонду за участь в одночасному сеансі гри. Якщо хтось з голів ОТГ переможе нардепа у шахи, то він додасть ще по 10 тисяч за кожну партію гри.

“Якщо кожен з вас отримає перемогу, ми зможемо передати нашим хлопцям 630 тисяч гривень. Це буде внесок Вінниччини, усіх 63 громад до загальної скарбниці нашої Перемоги. Наближаємо її своєю участю та підтримкою”, — підвів підсумки звернення Г. Вацак.

Попередня публікаціяІсторики розповіли про виникнення Вінницьких та Малих Хуторів
Наступна публікаціяУ Вінниці сьогодні хмарна погода без опадів