Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але віритимемо, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Гороскоп підкаже, які події на вас чекають протягом найближчого тижня, від meteoprog.com.

Овен

Цього тижня ви зможете дуже добре зрозуміти, що, якщо ви включите йогу у свій розпорядок дня, багато ваших проблем зі здоров’ям зникнуть. Уникайте вкладати свої гроші в будь-які незаконні інвестиції, навіть якщо ви бачите там хороші можливості. Тому що спочатку ви можете бути впевнені у своїх грошах, але в кінці вам, можливо, доведеться зважити свої варіанти. На цьому тижні хтось, ймовірно, переїде з вашої родини, або є ймовірність, що ви плануєте змінити місце проживання. Ви можете взяти на себе відповідальність за більш ніж одне завдання цього тижня, внаслідок чого ви отримаєте більше робочого навантаження. Це підвищить ваш розумовий стрес, а також ви не зможете вчасно виконати жодне завдання.

Телець

У вас мало шансів захворіти на якусь серйозну хворобу цього тижня, якщо не вважати незначних проблем зі здоров’ям. Вам потрібно буде двічі подумати, перш ніж інвестувати у всі схеми, які постануть перед вами цього тижня. Тому що за можливістю криється можлива змова, яка позначиться на вас у майбутньому. Цього тижня в особистому житті вам, можливо, доведеться зіткнутися з деякими проблемами через викриття давньої таємниці. У такій ситуації вам буде краще, якщо замість того, щоб чекати, поки таємниця відкриється, вам потрібно буде визнати свою помилку, поділившись нею з іншими. Цього тижня людям, які займаються бізнесом у партнерстві, необхідно буде виявити почуття такту та витонченості при роботі зі своїми партнерами. В іншому випадку вони можуть обдурити вас тим чи іншим чином.

Близнюки

На цьому тижні вам потрібно попрацювати над тим, що може покращити ваше здоров’я. Крім того, ви повинні їсти поживну їжу та зелені листові овочі, щоб підтримувати хороше здоров’я. Цього тижня ваші витрати збільшаться, але за допомогою вашої родини чи партнера ви можете спробувати тримати свої витрати під контролем. Для цього краще спланувати з ними правильний бюджет, а потім витрачати гроші. Пам’ятайте, що які б гроші ви не витрачали, вони мають бути призначені лише для покупки важливих речей. Цього тижня відбудуться позитивні зміни у здоров’ї вашого батька, і ви проводитимете час разом та обговорюватимете домашні питання. Це допоможе вам покращити ваше взаєморозуміння, і ви отримаєте величезну підтримку від нього. Бізнесмени цього знака цього тижня досягнуть великих успіхів.

Рак

Ваші психічні проблеми можуть зруйнувати ваші фізичні насолоди цього тижня. Негативні наслідки цього можуть вплинути на цілі на робочому місці. Цього тижня будь-яке ваше обладнання, електронні товари або будь-які гаджети можуть вийти з ладу, на що вам, можливо, доведеться витратити більшу частину грошей, відволікаючись від добре розрахованого фінансового плану. У такій ситуації вам краще від початку подбати про свої речі. Цього тижня ви побачите нестабільність у вашому характері. У такій ситуації вам потрібно намагатись зберігати контроль. Особливо перед своїм чоловіком чи коханцем ви повинні ретельно підбирати слова, перш ніж щось сказати. Деякі з вас, ймовірно, отримають переведення чи хорошу зміну роботи у цей період. Однак із самого початку вам доведеться налагодити стосунки з начальством.

Лев

Цього тижня ви зможете дуже добре зрозуміти, що, якщо ви включите йогу до свого розпорядку дня, багато ваших проблем зі здоров’ям зникнуть. Початок тижня може бути сприятливим для вас у фінансових питаннях, але наприкінці тижня ваші гроші можуть бути витрачені з тієї чи іншої причини. Це продовжуватиме турбувати вас. У такій ситуації витрачайте свої гроші за правильною стратегією від початку і до кінця. Цей час може бути сприятливим для здоров’я вашої матері. Крім того, вам також дуже часто допомагатимуть ваші брати та сестри. У професійному пані цей тиждень, ймовірно, буде дуже сприятливим для вас, тому що зірки в цей час будуть повністю на вашому боці. Таким чином, вас буде супроводжувати успіх у вашій професії та кар’єрі.

Діва

Сприятливий рух багатьох планетарних сузір’їв у цей час спонукає вас приділити особливу увагу своєму здоров’ю. Тому користуйтесь цим. З точки зору фінансів на цьому тижні вам доведеться робити кожен крок обдумано, тому що ви можете отримати гроші від будь-яких старих інвестицій, але ви також багато втратите, виконуючи непотрібні вимоги інших. Після цього вам також доведеться зіткнутися із проблемами в майбутньому. Отже, навчіться говорити «ні» іншим у цей час. Цього тижня члени сім’ї матимуть особливе значення у вашому житті. Завдяки чому ви будете брати участь у багатьох важливих рішеннях їхнього життя, вони радитимуться з вами. У цей час ви зможете позбавитися будь-яких своїх неприємностей і інтенсивно працювати з більшим зусиллям, ніж раніше, для досягнення своїх цілей.

Терези

Ваш гороскоп вказує на те, що відмова від продуктів з високим вмістом жирів і збалансований режим дня позитивно вплинуть на ваше здоров’я цього тижня. Це також допоможе вам зменшити ожиріння. Протягом цього тижня хтось зверху може вигадати новий план, і це може дати вам уявлення про переваги нових угод. У такій ситуації не беріться за дурну та непотрібну роботу, уникайте прийняття поспішних рішень, адже очікуваної користі від неї ви не отримаєте. Цього тижня діти змусять вас пишатися своїми здобутками, що може зробити вас трохи емоційним. Цього тижня бізнесмени не будуть ділитися чимось, пов’язаним із їхнім бізнесом. Тому що ви повинні це розуміти, навіть коли ви ділитеся своїм планом з будь-ким, іноді це може поставити вас у скрутне становище.

Скорпіон

Через вплив Меркурія ви будете схильні до головного болю, і буде видно, що ви зайве сердитесь на дітей у будинку. У такій ситуації внесіть позитив у свій характер, інакше можуть постраждати ваші стосунки з дітьми. Цього тижня вам потрібно буде від початку подумати про те, щоб заощадити гроші, а для цього вам доведеться обговорити плани з домочадцями та вашими близькими. В іншому випадку до кінця тижня може виникнути багато проблем через фінансові обмеження. На цьому тижні є ймовірність, що ви можете натрапляти на труднощі під час виконання своєї роботи на робочому місці, але ваше начальство може підтримати вас і допомогти вам виконати ваше завдання. Ви повинні розповісти їм про всі свої проблеми та попросити їх допомоги у подоланні труднощів.

Стрілець

Через погане самопочуття цього тижня ви можете відчути невпевненість у собі. Але як тільки ви почнете намагатися взяти ситуацію в свої руки, вся ваша нервозність зникне, і невдовзі ви виявите, як ваш розум обманювався, змушуючи думати, що вас оточує так багато проблем. Тому зберігайте віру в себе та постійно стежте за своїм здоров’ям. Працівники, як і раніше, гостро потребуватимуть грошей на цьому тижні, але їх буде недостатньо через марнотратство, яке вони здійснили в попередні дні. Це може призвести до того, що вони перенесуть несприятливі часи. Цього тижня злети та падіння, що відбуваються у різних сферах вашого життя, викличуть деяку дратівливість у вашому характері. А ваша впертість може стати причиною суперечок із сім’єю, навіть якщо ви цього не хочете.

Козеріг

Щоб підтримувати себе у формі, вам не доведеться багато боротися протягом цього тижня. Бо цього разу вам пощастить. Існує ймовірність того, що частина вашого рухомого та нерухомого майна може бути вкрадена цього тижня, або хтось може обдурити вашу довіру та заволодіти власністю. Тому, наскільки це можливо, зберігайте обережність із самого початку і уникайте сліпої довіри будь-кому. Ваша енергійна, жива та тепла поведінка сподобається всім у вашому оточенні, особливо членам вашої родини. Якщо ви думали про відновлення своїх завдань, які були відкладені, то цей тиждень буде трохи несприятливим. Цього тижня ви можете зіткнутися з труднощами при відновленні незавершених або очікуваних завдань. Це може знизити ваш бойовий дух, а також може уповільнити вашу кар’єру.

Водолій

Цього тижня ви зрозумієте, що справжньою першопричиною вашого фізичного і психічного захворювання може бути ваше горе, що насувається. Щоб цього уникнути, постарайтеся зробити себе щасливим. Ви також добре знаєте, чого люди хочуть від вас. Але, попри це, вам не доведеться витрачати свої гроші на них без необхідності. На цьому тижні вам доведеться уникати збільшення ваших витрат. На своєму робочому місці ви виявите, що хтось інший отримує всі ваші досягнення та заслуги. Тому не дозволяйте нікому привласнювати собі заслуги в виконаній вами роботі. В іншому випадку, можливо, це негативно позначиться на вашій кар’єрі. Цього тижня кропітка робота студентів, які мріють вступити до престижного навчального закладу для здобуття вищої освіти, окупиться.

Риби

Подбайте про здоров’я свого партнера належним чином цього тижня. Тому що не виключено, що його несподівана хвороба вплине на сімейний спокій. Ви не повинні віддавати свої гроші нікому, не подумавши про це. В іншому випадку ви можете мати багато неприємностей у майбутньому. Стара справа, яка була в суді, швидше за все, буде на вашу користь завдяки вашим зусиллям. Вам потрібно докласти всіх зусиль і запастись терпінням. Багато нових пропозицій, що надходять до вас цього тижня, привернуть вашу увагу. Але вам також потрібно буде зрозуміти, що приймати якесь рішення поспіхом, захоплюючись емоціями, — вчинок не розумний. Студентам потрібно не витрачати час на роздуми про речі чи побутові проблеми, а всю свою увагу приділяти лише навчанню.

Попередня публікаціяГрафік відключень від АТ «Вінницяобленерго» на понеділок 26 грудня
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтують мережі