Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на п’ятницю, 23 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Прекрасний день, щоб зайнятися чимось, що підніме настрій. Цілком імовірно, що сьогодні ви отримаєте фінансову вигоду. Ваша чарівність та індивідуальність допоможуть вам завести нових друзів. Раптова романтична зустріч може збити вас з пантелику. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство.

Телець

Ваше занепокоєння зникне, коли ви візьмете контроль над ситуацією. Навіть не намагайтеся позичити комусь гроші сьогодні, а якщо потрібно, то візьміть розписку про термін, протягом якого він поверне суму. Віддавайте пріоритет потребам членів сім’ї. Перевірте кілька останніх статусів у соціальних мережах вашого партнера любові, і ви отримаєте прекрасний сюрприз.

Близнюки

Не засмучуйтесь, опинившись у складній ситуації. Завітайте до якогось громадського заходу, щоб змінити свій настрій. Всі гроші, які ви вклали в минулому, щоб зробити своє майбутнє успішним, дадуть плоди сьогодні. Ваша чарівність та індивідуальність допоможуть вам завести нових друзів. Коханий буде у романтичному настрої.

Рак

Інвестиції в акції та взаємні фонди рекомендуються для отримання довгострокового прибутку. Друг може звернутися до вас за порадою, щоб розібратися зі своїми особистими проблемами. Уникайте ставити спірні питання, якщо вам доведеться сьогодні піти на побачення. З самого початку і до кінця день приноситиме вам заряд бадьорості на роботі.

Лев

Створіть у своїй уяві яскраву гарну та славну картину, щоб підняти собі настрій. Фінанси покращаться наприкінці дня. Родичі або друзі прийдуть до вас, щоб провести прекрасний вечір. Ваша любовна історія може набути нового обороту сьогодні, коли ваш партнер може обговорити з вами перспективу шлюбу. У цьому випадку ви повинні розглянути всі аспекти, перш ніж приймати будь-яке рішення.

Діва

Намагайтеся уникати будь-яких фізичних навантажень, які можуть спричинити додаткове навантаження на ваше тіло. Не забувайте достатньо відпочивати. Сьогодні хтось із ваших братів чи сестер може позичати у вас гроші. Хоча ви і виконаєте їхнє бажання, але це може посилити ваші фінансові труднощі. Сьогодні ви відчуєте покращення свого підходу та якості роботи в офісі.

Терези

Здоров’я залишиться добрим. Ви можете витратити свої гроші на погане здоров’я вашого партнера сьогодні. Але вам не варто переживати з цього приводу, тому що гроші, які ви накопичували довгий час, вам знадобляться. Програма подорожі, складена наперед, може бути відкладена через проблеми зі здоров’ям когось у сім’ї. Швидко та позитивно реагуйте на нові ідеї у бізнесі. Вони підуть вам на користь.

Скорпіон

Сьогодні ваше здоров’я має бути добрим. Враховуючи хороше здоров’я, ви можете запланувати сьогодні пограти з друзями. Ваші спроби заощадити сьогодні можуть зазнати невдачі. Хоча вам не потрібно про це турбуватися, оскільки ситуація незабаром покращає. Сьогодні ви захочете поділитись своєю життєвою боротьбою зі своїм партнером. Однак натомість він почне розповідати про свої проблеми, що ще більше вас засмутить.

Стрілець

Дотримуйтесь особливої обережності, щоб уникнути травм. Сьогодні до вас у будинок може несподівано прийти непроханий гість, через що ви можете витратити свої гроші на предмети побуту, які задумали купити наступного місяця. Сьогодні ви будете нетерплячі, але будьте обережні, оскільки різкі слова можуть засмутити оточуючих вас людей. Ви та ваш партнер можете отримати чудову новину сьогодні.

Козеріг

Зберігайте терпіння, оскільки ваші безперервні зусилля у поєднанні зі здоровим глуздом та розумінням гарантують вам успіх. Гроші, які ви збирали довгий час, можуть бути використані сьогодні. Ваш брат більше підтримуватиме ваші потреби, ніж ви думали. Не дуже хороший день для романтики, тому що ви не зможете знайти справжнє кохання. Ви повинні використовувати свої контакти, щоб обійти, здавалося б, складні питання.

Водолій

Сьогодні ви перебуваєте під чарівними чарами надії. Економічний бік, ймовірно, зміцниться. Якщо ви позичали гроші людині, ви повинні отримати ці гроші назад сьогодні. Ваше співчуття та розуміння будуть винагороджені. Заплануйте на вечір щось особливе та постарайтеся зробити його максимально романтичним. Тримайте пильність у бізнесі, щоб уберегти себе від обману.

Риби

Вам потрібно сісти та розслабитися сьогодні. Займіться хобі або тим, що вам подобається робити найбільше. Ви можете втратити холоднокровність і сказати щось, про що пізніше пошкодуєте, тому подумайте, перш ніж говорити. Ділові партнери будуть поводитися прихильно, і ви разом виконаєте незавершені завдання. Ваші плани можуть бути порушені через несподіваного гостя, але він зробить ваш день кращим.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні вдень ясна погода, без опадів
Наступна публікаціяЧерги відключень від АТ «Вінницяобленерго» на п’ятницю, 23 грудня