Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на середу, 21 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Через розташування Місяця ваші гроші можуть бути витрачені на непотрібні речі. Якщо ви хочете накопичити багатство, поговоріть про це зі своїм партнером чи батьками. Приділяйте належний час сім’ї. Нехай вони відчують, що ви дбаєте про них. Особисті відносини чутливі та вразливі. Сьогодні ви можете отримати добрі новини на роботі.

Телець

Здоров’я залишиться ідеальним. Будь-яке з ваших хронічних захворювань може турбувати вас сьогодні, через що вам, можливо, доведеться лягти до лікарні та витратити багато грошей. Ви можете відвідувати громадські заходи, що дозволить вам встановити тісний контакт із впливовими людьми. З самого початку і до кінця день приноситиме вам заряд бадьорості на роботі.

Близнюки

Постарайтеся вийти з офісу раніше і зайнятися тим, що вам дійсно подобається. Раптовий приплив коштів подбає про ваші рахунки та негайні витрати. Ретельно організуйте свій день. Поговоріть з людьми, яким ви можете довіряти, щоб отримати їхню допомогу. Колеги нададуть вам величезну підтримку, і цілком можливі нові спілки на робочому місці.

Рак

Дуже хороший день з погляду здоров’я. Ваш веселий настрій надасть вам бажаного тонусу і збереже впевненість у собі. Сьогодні уникайте позичати свої гроші тим родичам, котрі ще не повернули колишню суму. Подорож із діловими цілями виявиться корисною у довгостроковій перспективі. Сімейні сварки можуть вплинути на ваше подружнє життя.

Лев

Ваш рівень енергії буде високим, і ви повинні використовувати його для виконання незакінчених завдань. Якщо ви студент і хочете вчитися за кордоном, то фінансова криза вдома може сьогодні вас засмутити. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство. Сьогодні близькі вам люди намагатимуться зблизитися, але вам сподобається проводити час на самоті, щоб досягти душевного спокою.

Діва

Завітайте до якогось громадського заходу, щоб змінити свій настрій. Фінансове становище покращиться завдяки несподіваному прибутку. Ваша надмірна енергія та величезний ентузіазм принесуть сприятливі результати та послаблять домашню напруженість. Будьте обережні, тому що хтось може спробувати заплямувати ваш імідж. Художники та жінки, які працюють, знайдуть цей день дуже продуктивним.

Терези

Постарайтеся вийти з офісу раніше, щоб трохи відпочити. Цілком імовірно, що сьогодні ви отримаєте фінансову вигоду. Друзі та родичі нададуть вам послугу, і ви будете цілком щасливі у їхній компанії. Ваше любовне життя сьогодні принесе вам щось справді приголомшливе. Спілкуйтеся сьогодні з досвідченими людьми та навчайтеся на тому, що вони кажуть.

Скорпіон

Проблеми зі здоров’ям можуть спричинити дискомфорт. Копніть глибше, щоб дізнатися більше про інвестиційну схему, яка, здається, вас приваблює. Проконсультуйтеся зі своїми експертами, перш ніж брати на себе будь-які зобов’язання. Завітайте до друзів, яким потрібна ваша допомога. Партнерські проекти створять більше проблем, аніж позитивних результатів.

Стрілець

Сьогодні ви будете мати значну суму грошей, а разом з нею і душевний спокоій. Деякі люди схильні обіцяти більше, ніж можуть виконати. Забудьте про людей, які просто говорять і не дають жодних результатів. Швидше за все, ви виграєте, якщо добре представите свої ідеї та продемонструєте свою рішучість та ентузіазм у роботі.

Козеріг

Спорт на відкритому повітрі привабить вас. Грошовий виграш не виправдає ваших очікувань. Святкова атмосфера у будинку зніме напругу. Це день, коли ви поїдете в романтичну подорож. Будь-який із ваших конкурентів на робочому місці може сьогодні змовитися з іншими проти вас, тому вам потрібно зберігати пильність та працювати з обережністю.

Водолій

Сьогодні вам потрібно розслабитися та спробувати знайти щастя серед близьких друзів та членів родини. Це ще один високоенергетичний день, і очікується несподіваний прибуток. Родичі та друзі можуть заглянути, щоб провести чудовий вечір. Хороший день, щоб відправити своє резюме або прийти на співбесіду. Сьогодні один із тих днів, коли справи йдуть не так, як хотілося б.

Риби

Намагайтеся відпочивати у перервах між роботою та уникайте лягати пізно вночі. Угоди з нерухомістю здійсняться і принесуть високий прибуток. Робіть те, що зробить вас щасливими, але намагайтеся не втручатися у чужі справи. Ваші суперники на роботі отримають результат своїх поганих вчинків. Ваш партнер сьогодні зробить для вас щось справді особливе.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні хмарна погода без опадів
Наступна публікаціяГрафік відключень світла від АТ «Вінницяобленерго» на середу, 21 грудня