Усі 12 гімнасток клубу «Elite» здобули медалі Всеукраїнського турніру.

Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики до дня Святого Миколая у Києві пройшов в складних умовах. Електрики не було, тому організатори використовували генератори. Змагалися у залі, але під час тривоги спортсменки переходили до укриття.

Незважаючи на це, турнір зібрав досить сильний склад, понад півтисячі учасниць. Окрім господарок килима, були представлені Одеса, Вінниця, Харків, Чернівці і Вишгород. Дівчата виступали із восьмої ранку до десятої вечора.

Честь міста над Бугом захищала дюжина гімнасток клубу «Elite». Всі вони стали призерками:

  • Золото в активі Аліси Смішної (2016 р.н.), Єви Магельницької (2015 р. н.), Єлизавети Харченко (2013 р. н.), Злати Чубатюк (2013 р. н.) і Еви Пинько (2011 р. н.).
  • Срібло здобули Лейла Кушта (2015 р. н.), Анна Онищук (2011 р.н.), Соломія Ковальчук (2011 р. н.) і Єлизавета Масановська (2010 р. н.).
  • Бронза в активі Софії Масановської (2015 р. н.), Домініки Тараскіної (2015 р. н.) і Злати Смішної (2013 р. н.).

Спортсменок підготували тренерки Дар’я Чернякевич, Ольга Оксамитна та Ірина Чистоколян.

За словами співзасновниці клубу «Elite», Дар’ї Чернякевич, вдалий виступ вінничанок не є випадковістю. Бо до столиці України поїхали наші провідні спортсменки.

«Тренуємося у важких умовах. Майже без світла і води, але не зупиняємося, змагаємося і перемагаємо. Наші спортсменки не боялися їхати до Києва. Вони прагнуть здобувати медалі і прославляти Вінниччину на змаганнях», — прокоментувала співзасновниця клубу «Elite» Дар’я Чернякевич.

Попередня публікаціяUSAID передала «Вінницяміськтеплоенерго» 32 генератори і екскаватор
Наступна публікаціяЗавтра зміниться графік черг відключення світла, повідомляють АТ «Вінницяобленерго»