Цікавий та пізнавальний майстер-клас зі створення різьблених ялинкових іграшок проводитимуть для дітей віком від 10 до 14 років. Вже цієї середи, 21 грудня, вони дізнаються багато нового про своє хобі.

Захід зорганізовано департаментом маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради спільно з компанією хендмейду «Factura», яка займається виготовленням елементів декору з деревини.

Вироби цієї вінницької майстерні містяни уже знають завдяки платформі подарунків «BYVI», створеної Офісом туризму Вінниці влітку цього року. Це дерев’яні карти України та світу, пазли у формі мапи України, а також картини з дерева.

Власник майстерні Дмитро Коваль з дитинства захоплювався хендмейдом і полюбляв створювати власноруч вироби з деревини. Процес захопив його так, що хобі переросло у започаткування власної справи. І зараз замовлення на декор компанія «Factura» почала отримувати навіть з-за кордону. Географія доволі широка: Польща, Німеччина, Франція, Туреччина, США.

«Зараз до зимових свят ми хочемо провести майстер-клас для дітей, які цікавляться різьбленням так, як свого часу захопився цим я у своєму дитинстві, і це стало справою мого життя. Можливо, моя історія також надихне когось з учасників. Але головне те, що вони з цікавістю проведуть час, побачать весь процес виготовлення виробів, адже ми спільно створимо ялинкову іграшку», – розповідає Дмитро Коваль.

Діти побачать залаштунки роботи майстерні і дізнаються, які етапи підготовки від лазерного станка до лакування проходить кожна деталь. Після цього вони зможуть і самі зануритися у процес (із дотриманням усіх правил безпеки), створюючи разом із працівниками майстерні святкові іграшки.

Захід відбудеться 21 грудня о 13:00. Участь у майстер-класі безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож поспішайте зареєструватися: https://forms.gle/5uJNfSgKv5CjfVho7

Попередня публікаціяУ Вінниці відкрилась унікальна виставка хендмейд подарунків
Наступна публікаціяУ Вінниці завтра відключать водопостачання на кількох вулицях