Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на вівторок, 13 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Ваші швидкі дії будуть мотивувати вас. Для досягнення успіху змінюйте свої ідеї з часом. Це розширить ваше бачення, ваш кругозір, покращить вашу особистість і збагатить ваш розум. Угоди з нерухомістю здійсняться і принесуть великий прибуток. Ви зробите сприятливі зміни у домашній обстановці. Лекції та семінари, які ви відвідаєте сьогодні, принесуть нові ідеї для розвитку.

Телець

Сьогодні ваша особистість діятиме як духи. Якщо ви хочете стати фінансово сильним у майбутньому, вам потрібно почати відкладати гроші з сьогодення. Пам’ятайте, ми маємо кувати залізо, поки воно гаряче. Не дозволяйте нікому привласнювати собі заслуги у роботі, яку ви робите. Сьогодні ваш родич може відвідати вас без попереднього повідомлення, через що вам доведеться присвятити свій час турботі про його потреби.

Близнюки

У тих, хто ухиляється від сплати податків, сьогодні можуть бути великі неприємності. Тому вам рекомендується не чинити подібних дій. Ви повинні зрозуміти, що гнів і розчарування лише завадять вашій розсудливості. Це, своєю чергою, призведе до серйозної втрати. Не піддавайтеся чужому тиску під час прийняття важливих ділових рішень. Плани поїздок, якщо такі є, можуть бути відкладені через зміни у вашому розкладі в останню хвилину.

Рак

Багато залежатиме від вас, і для прийняття рішень вам буде важлива ясність розуму. Ті, хто довгий час переживав фінансову кризу, сьогодні можуть отримати гроші, що в одну мить вирішить кілька життєвих проблем. Запрошення на урочистий захід вашої дитини стане джерелом щастя. Попри перевантаженість роботою, ви можете залишатися енергійним на своєму робочому місці.

Лев

Страх спілкування може вас нервувати. Заохочуйте свою самооцінку, щоб позбутися цього. Ті, хто досі даремно витрачав гроші, зрозуміють, як важко заробляти та накопичувати гроші, оскільки виникне раптова потреба в умовах фінансового дефіциту. Сімейні зобов’язання вимагатимуть негайної уваги. Недбалість з вашого боку може дорого коштувати. Фаза самотності, що охопила вас на довгий час, закінчується і ви зможете знайти свою другу половинку.

Діва

Не дозволяйте небажаним думкам займати ваш розум. Намагайтеся зберігати спокій, що підвищить вашу психологічну стійкість. Сьогодні ваші батьки можуть занепокоїтися через ваш екстравагантний спосіб життя і витрати, і тому вам, можливо, доведеться стати жертвою їхнього гніву. Діти змусять вас пишатися своїми здобутками. Сьогодні ваш коханий не зможе відкрито поділитися своїми почуттями перед вами, що може засмутити вас.

Терези

Позбудьтеся непотрібної напруги і занепокоєння, інакше вони лише погіршать вашу проблему. Навіть якщо ви продовжуєте розв’язувати фінансові питання протягом дня, ви, ймовірно, отримаєте прибуток лише увечері. Ви зустрінете дбайливого та розуміючого друга. Ви зможете укладати великі угоди із землею та координувати безліч людей у розважальних проектах. Сьогодні у вас буде вільний час, і ви зможете використати його для себе.

Скорпіон

Надлишки грошей слід вкладати у нерухомість. Родичі та друзі можуть заглянути до вас, щоб провести чудовий вечір. Раптова зміна романтичного настрою може вас дуже засмутити. Ви зможете укладати великі угоди із землею та координувати безліч людей у розважальних проектах. Сьогодні люди будуть говорити компліменти, які ви завжди хотіли почути. Родичі партнера можуть порушити гармонію вашого сімейного щастя.

Стрілець

Не слід ігнорувати стрес. Це швидко стає епідемією, настільки ж серйозною, як тютюн та алкоголь. Суд винесе рішення на вашу користь сьогодні, якщо ви були залучені до справи, пов’язаної з грошима. Це принесе вам фінансовий зиск. Сімейна зустріч дозволить завести нових друзів. Але будьте обережні у своєму виборі. Хороші друзі подібні до скарбу, який завжди хочеться зберегти. Сьогодні ви схильні ставити перед собою вищі цілі, ніж зазвичай.

Козеріг

День, коли ви зможете розслабитись. Разом із партнером ви можете обговорити фінанси та спланувати своє багатство на майбутнє. Імовірні розбіжності між членами сім’ї з фінансових питань. Ви зможете укладати великі угоди із землею та координувати безліч людей у розважальних проектах. Спілкування сьогодні буде вашою сильною стороною. Під час гумористичного обговорення між вами та вашим коханим може виникнути стара проблема, яка зрештою переросте у суперечку.

Водолій

Сьогодні ви, мабуть, отримаєте економічну вигоду завдяки своїм дітям. Це зробить вас дуже щасливим. Ви можете відвідувати громадські заходи, що дозволить вам встановити тісний контакт із впливовими людьми. Романтичні почуття сьогодні будуть взаємними. Заохочення чи грошову винагороду для гідних співробітників. Сьогодні ви можете так захопитися переглядом фільму по телевізору або мобільному телефону, що забудете про важливі завдання.

Риби

Будьте оптимістом і дивіться на світлий бік. Ваші впевнені очікування відчиняють двері для реалізації ваших надій та бажань. Фінансові проблеми будуть подолані, коли ваші батьки нададуть підтримку. Члени сім’ї будуть дуже вимогливими. Ваша усмішка – найкраща протиотрута від нещастя вашого коханого. Ваша гостра спостережливість допоможе залишатися попереду інших.

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці буде хмарно, а надвечір піде сніг
Наступна публікація«Лікарі без кордонів» доставили понад тонну допомоги для Могилів-Подільської окружної лікарні інтенсивного лікування