Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на понеділок, 12 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Є ймовірність, що ви посваритеся з партнером через фінансові питання. Він/вона може читати вам лекції про ваші непотрібні витрати. Ви можете залишитися стривоженим через поведінку когось із членів сім’ї. Вам потрібно поговорити із ним. Сьогодні ви отримаєте визнання за виконану роботу. Ви можете витратити свій вільний час на серфінг в мобільному телефоні або перегляд телевізора. Це може дратувати вашого партнера, тому що ви не виявите жодного інтересу до спілкування з ним.

Телець

Але не допускайте надмірного стресу, тому що це лише викличе психологічну напругу. Тим, хто одружений, можливо, сьогодні доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Хтось може спробувати завдати вам шкоди. Вам слід уникати дій, які можуть призвести до конфронтації. Якщо ви захочете звести рахунки, це потрібно робити гідним чином. Не обіцяйте нічого, доки не будете впевнені, що зможете виконати це.

Близнюки

Особливий комплімент від друга стане джерелом щастя. Інвестуйте сьогодні з розумом. Підтримка проблем ваших дітей матиме важливе значення. У тих, хто збирається у невелику відпустку зі своєю другою половинкою, буде дуже незабутній період. Ви зможете впоратися з усім без будь-яких проблем та стати явним переможцем сьогодні.

Рак

Ваша сила волі може бути винагороджена сьогодні, коли ви зіткнетеся з дуже складною ситуацією. Не варто втрачати голову, ухвалюючи дуже емоційне рішення. Швидше за все, ви заробите з найнесподіваніших джерел. Несподіване повідомлення від далекого родича викликає хвилювання у сім’ї. Сміливі кроки та рішення принесуть сприятливу винагороду.

Лев

Деякий тиск на роботі та вдома зробить вас запальним. Інвестиції в антикваріат та коштовності принесуть прибуток та процвітання. Несподівані гарні новини наприкінці дня принесуть радість усій родині. Можливості для роману очевидні, але він буде недовгим. Ваші партнери будуть підтримувати ваші нові ідеї та плани. Ваш супутник життя приділить вам особливу увагу сьогодні.

Діва

Захоплюючі поїздки та громадські зустрічі зроблять вас розслабленим та щасливим. Сьогодні хтось із ваших братів і сестер може позичати у вас гроші. Хоча ви і виконаєте їхнє бажання, але це може посилити ваші фінансові труднощі. Гості прийдуть до вас у будинок для приємного та прекрасного вечора. Ваша робота відійде на другий план, оскільки ви знайдете втіху та задоволення в обіймах коханої людини.

Терези

Грошові надходження із незапланованих джерел скрасять ваш день. Діти можуть принести хвилюючі новини. Не вплутуйтесь у будь-які нові спільні проекти і при необхідності зверніться за порадою до близьких вам людей. Сьогодні ви можете повернутися з офісу та зайнятися улюбленим хобі. Це вас заспокоїть. Діти можуть викликати деяке розчарування у школі через відсутність інтересу до навчання.

Скорпіон

Сьогодні ваше здоров’я має бути добрим. Враховуючи хороше здоров’я, ви можете запланувати сьогодні пограти з друзями. Гарний час для укладання шлюбу. Прислухайтеся до свого внутрішнього відчуття перед тим, як вступати в якесь партнерство. Хороші новини, швидше за все, здалеку, очікуються пізно увечері.

Стрілець

Сприятливий день і ви можете знайти полегшення від тривалої хвороби. Тим, хто одружений, можливо, сьогодні доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Не грубуйте своїм гостям, інакше ваша поведінка засмутить вашу родину. Зайві підозри та сумніви псують стосунки, тому ви ніколи не повинні сумніватися у своєму коханому. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі.

Козеріг

Мотивуйте себе бути оптимістичнішим. Це підвищує впевненість і гнучкість, але водночас готує вас до того, щоб залишити негативні емоції, такі як страх, ненависть, ревнощі, помста. Хоча ваше фінансове становище сьогодні залишиться сильним, але ви повинні пам’ятати, щоб не витрачати гроші на непотрібні речі. Вечір у кінотеатрі або вечеря з партнером будуть тримати вас у розслабленому та прекрасному настрої. Подорож, здійснена у пошуках роботи, принесе позитивні результати.

Водолій

Благодійна робота, розпочата сьогодні, принесе душевний спокій і втіху. Очікується, що сьогодні деякі з вас матимуть фінансову вигоду завдяки своїм дітям. Сьогодні ви пишатиметеся своєю дитиною. Ви отримаєте багато цікавих запрошень, а також на вас може чекати подарунок-сюрприз. Ваш партнер сьогодні зробить для вас щось справді особливе.

Риби

Сьогодні вам, можливо, доведеться витратити багато грошей на здоров’я матері чи батька. Це погіршить ваш фінансовий стан, але також зміцнить відносини. Члени сім’ї підтримають ваші погляди. З невеликими перешкодами цей день стане часом великих досягнень.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні буде хмарна погода без опадів
Наступна публікаціяВінничан запрошують підтримати акцію українського Пласту – Вифлеємський вогонь миру