Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на четвер, 8 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Ви можете почати свій день з йоги та медитації. Це буде корисно для вас, і ви підтримуватимете свій рівень енергії протягом дня. Ті, хто займається малим бізнесом, сьогодні можуть отримати корисні поради, які можуть принести їм фінансову вигоду. Друзі прикрасять ваш день, плануючи щось цікаве на вечір. Сьогодні ви і ваш любовний партнер поринете в океан кохання.

Телець

Інвестиції у нерухомість будуть прибутковими. Ваша жага до знань допоможе вам завести нових друзів. Незавершені проекти та плани набудуть остаточної форми. Йдучи в ногу з часом, важливо приділяти увагу вашій родині. Хоч ви і зрозумієте це сьогодні, але все одно не зможете досягти успіху. Схоже, сьогодні ви витратите багато грошей зі своїм партнером, але чудово проведете час.

Близнюки

Занадто сильне хвилювання та бурхливі пристрасті можуть зашкодити вашій нервовій системі. Контролюйте свої емоції, щоб уникнути цього. Сьогодні ви, мабуть, отримаєте економічну вигоду завдяки своїм дітям. Це зробить вас дуже щасливим. Хтось із ваших близьких буде у вкрай непередбачуваному настрої. Намагайтеся не змушувати інших робити те, що ви не робитимете самі.

Рак

Мотивуйте себе бути оптимістичнішим. Це підвищує впевненість та гнучкість, але водночас готує вас до того, щоб залишити негативні емоції, такі як страх, ненависть, ревнощі, помста. Якщо ви шукаєте способи заробити трохи додаткових грошей, інвестуйте у надійні фінансові схеми. Ви також можете витратити деякий час на свої захоплення та допомогу членам сім’ї.

Лев

Використовуйте свою енергію, щоб допомогти комусь у біді. Сьогодні ви можете звернутися за порадою до старших у вашій родині з питань управління фінансами та заощадженнями та використовувати їх у своєму повсякденному житті. Для одних сьогодні звучатимуть весільні дзвіночки, тоді як інші знайдуть романтику, яка триматиме їх у піднесеному настрої. Підтримка з боку старших і колег на робочому місці підіймає ваш моральний дух.

Діва

Ви будете заряджені енергією і сьогодні зробите щось незвичайне. Разом із партнером ви можете обговорити фінанси та спланувати своє багатство на майбутнє. Пам’ятайте, ми маємо кувати залізо, поки воно гаряче. Якщо ви довго чекали, коли у вашому житті станеться щось цікаве, то сьогодні цей час настане. Сьогодні вранці ви можете отримати щось, що зробить весь день приголомшливим.

Терези

Постарайтеся вийти з офісу раніше і зайнятися тим, що вам дійсно подобається. Ви не повинні нікому позичати свої гроші, не обміркувавши все, оскільки це може створити великі проблеми у майбутньому. Вам корисно йти в ногу з часом, але водночас важливо розуміти важливість сім’ї та проводити з нею якнайбільше часу. Ваш партнер сьогодні буде сповнений енергії та кохання.

Скорпіон

Не допускайте надмірного стресу, тому що це лише викличе психологічну напругу. Інвестиції принесуть прибуток. Будьте обережні, щоб не розпочати суперечку з кимось, з ким ви живете. Спірні питання, якщо такі є, мають вирішуватися мирним шляхом. Не піддавайтеся чужому тиску під час прийняття важливих ділових рішень. Вам сьогодні потрібно приділити час собі, тому що надмірна робота може спричинити психологічну напругу.

Стрілець

Ви повинні знищити свої негативні думки, перш ніж вони стануть психічним захворюванням. Ви можете позбутися їх, підключаючись до будь-якої благодійної діяльності, яка доставить вам повне моральне задоволення. Сьогодні ви, мабуть, отримаєте економічну вигоду завдяки своїм дітям. Це зробить вас дуже щасливим. Спілкування з визначними людьми принесе вам гарні ідеї та плани.

Козеріг

Почніть свій день з невеликого фізичного навантаження. Зробіть це регулярною функцією щодня і намагайтеся дотримуватись її. Батьки та друзі зроблять все можливе, щоб ви були щасливими. Кохання та романтика триматимуть вас у щасливому настрої. Спілкуйтеся сьогодні з досвідченими людьми та навчайтеся на тому, що вони кажуть. Ідеальний час для перевірки нових ідей.

Водолій

Приховані проблеми спливуть на поверхню, приносячи психічний тиск. Друзі будуть втручатися у ваше особисте життя більше, ніж потрібно. Скористайтеся перевагами нових ідей заробітку, які приходять вам на думку сьогодні. Сьогодні ви можете отримати погані новини від родичів чоловіка, які можуть засмутити вас. В результаті ви можете витратити багато часу лише на роздуми.

Риби

Сьогодні ви залишитеся дуже активним та рухливим. Подружнім парам сьогодні, можливо, доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Домашня робота буде стомлюючою та стане основною причиною психічного стресу. Несподіваний романтичний потяг затьмарить ваш розум ближче до вечора. День, коли події будуть хорошими і тривожними, залишивши вас збентеженим і втомленим.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні буде хмарно, без опадів
Наступна публікаціяВ АТ «Вінницяобленерго» повідомили графік погодинних відключень на Вінниччині в четвер, 8 грудня