Завтра у Вінницькій обласній філармонії  відбудеться благодійний концерт гуртів «Мокоша» і «Анця». Як повідомляють організатори, концерт проводять, щоб зібрати кошти на позашляховик для військових.

Перед концертом у фоє буде ярмарок виробів хендмейд і смаколиків. А в залі під час виступів проведуть аукціон, розповідають організатори.

«Запрошуємо на благодійний концерт за участю двох гуртів «Мокоша» і «Анця», який ми проводимо з ціллю зібрати кошти на автомобіль для 171 батальйону 120 бригади. Підтримайте наших бійців, які зараз там боронять нашу землю! Хлопці стоять на «нулі» на Донецькому напрямку. Серед них козаки Вінницького козацького полку імені Івана Богуна.

Біля Вугледару, там де вони зараз, йдуть кровопролитні бої. Нашим землякам на фронті потрібен позашляховик для виконання бойових завдань і збереження життя бійців», – йдеться в повідомленні.

За словами організаторів, кошти з проданих квитків, вторгованих з аукціонів, зібраних в скриньки та з продажу сувенірів підуть на покупку авто (за винятком мінімальних витрат на проведення заходу)

Концерт відбудеться: 7 грудня,
Локація: Вінницька обласна філармонія
Початок концерту: 18.00.
Початок ярмарку: 17.00.

Купити квитки можна за посиланням: https://vinnitsa.karabas.com/ua/blagodijnij-vistup-gurtu-ancya Організатори: Вінницький козацький полк імені Івана Богуна і ГО «ВінСолард».

Попередня публікаціяВінничанин Петро Давиденко виборов «золото» Кубку Європи з боротьби самбо
Наступна публікаціяГрафік погодинних відключень на Вінниччині на 6 грудня від АТ «Вінницяобленерго»