Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на понеділок, 5 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Хтось може зіпсувати вам настрій, але не дозволяйте цим неприємностям заволодіти вами. Ці непотрібні турботи і тривоги можуть вплинути на ваш організм і викликати проблеми зі шкірою. Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе отримати прибуток. Швидше за все, ви виграєте, якщо добре представите свої ідеї та продемонструєте свою рішучість та ентузіазм у роботі.

Телець

Сьогодні вам, можливо, доведеться зіткнутися з кількома розбіжностями та розбіжностями у думках, які викличуть у вас роздратування та занепокоєння. Слідкуйте за своєю схильністю жити одним днем і забагато витрачати на розваги. Проведіть свій дорогоцінний час зі своїми дітьми. Вони будуть джерелом безмежної радості. Деякі з ваших справ сьогодні можуть бути утруднені через проблеми зі здоров’ям вашого партнера.

Близнюки

Визначте почуття, що мотивують вас. Ви повинні залишити свої негативні думки, такі як страх, сумніви, гнів, жадібність і т. д., оскільки вони працюють як магніти, що притягають протилежне тому, чого ви хочете. За допомогою своїх братів і сестер сьогодні ви досягнете грошової вигоди. Ви отримаєте користь від змін, які відбуваються на роботі. Ваше вміння переконувати інших принесе багаті дивіденди.

Рак

Для вас настав час вилікувати свій страх. Ви повинні розуміти, що це не лише виснажує фізичну життєву силу, а й укорочує життя. Використовуйте те, що ви вже маєте, перш ніж бігти купувати більше. Ваша чарівність та індивідуальність допоможуть вам завести нових друзів. Ділові партнери поведуться прихильно, і ви разом виконаєте незавершені завдання.

Лев

Ви, швидше за все, отримаєте фінансовий прибуток сьогодні, тому що гроші, позичені раніше, повернуться до вас. Прагніть стати зразком для наслідування для інших. Партнери будуть у захваті від ваших нових планів та починань. Ті, хто живе далеко від будинку, віддадуть перевагу вільному часу в парку або тихому місці ввечері після завершення роботи по дому. Ваше сімейне життя може здатися вам сьогодні нудним.

Діва

Сьогодні ви заробите хороші гроші, але постарайтеся не впустити їх з рук. Перш ніж вносити зміни до домашньої обстановки, переконайтеся, що у вас є схвалення всіх домашніх. Вам корисно йти в ногу з часом, але водночас потрібно розуміти важливість сім’ї та проводити з нею якнайбільше часу. Погане здоров’я дитини або будь-якої літньої людини у вашому будинку може створити напруженість, яка безпосередньо вплине на ваше подружнє життя.

Терези

День, коли ви зможете розслабитись. Ваші гроші працюють на вас тільки тоді, коли ви зупиняєте себе від марнотратства, сьогодні ви можете добре це зрозуміти. Приділяйте належний час сім’ї. Нехай вони відчують, що ви дбаєте про них. Сьогодні ви не зможете висловити свої почуття коханій. Це один із тих днів, коли ви намагатиметися викроїти час для себе зі свого щільного графіка, але зазнаєте невдачі.

Скорпіон

Уникайте жирної та гострої їжі. Сьогодні ви можете взяти членів своєї сім’ї на вечірку та витратити на них багато грошей. Члени сім’ї будуть займати особливе місце у вашому житті. На вас, можливо, чекають заохочення або грошова винагорода на робочому місці. Сьогодні ваш родич може відвідати вас без попереднього повідомлення, через що вам доведеться присвятити свій час турботі про його потреби.

Стрілець

Ви отримаєте вигоду від комісій, дивідендів чи роялті. Сприятливий день для започаткування нового сімейного проекту. Скористайтеся допомогою інших учасників, щоб досягти великого успіху. Ваш коханий може сьогодні щось вимагати від вас, але ви не зможете виконати його бажання. Це може засмутити коханого. Не приділяти час важливим завданням і витрачати час на марні речі може виявитися фатальним для вас сьогодні.

Козеріг

Будьте особливо уважні до почуттів інших, коли виносите судження. Будь-яке неправильне рішення, ухвалене вами, не тільки негативно вплине на них, але й викличе у вас психічну напругу. Не приймайте необдуманих рішень, особливо під час укладання великих фінансових угод. Друзі прийдуть вам на допомогу, якщо це необхідно. Ваш коханий шукатиме зобов’язань. Бізнесменам, можливо, доведеться вирушити у небажану подорож, пов’язану з роботою.

Водолій

Підтримка дуже впливових людей підніме ваш моральний дух. Сьогодні хтось із ваших братів чи сестер може позичати у вас гроші. Хоча ви і виконаєте їхнє бажання, але це може посилити ваші фінансові труднощі. Ви повинні навчитися приділяти час відносинам і людям у своєму житті, яких ви найбільше цінуєте. Ваше подружнє життя в останні дні не приносить задоволення, тому поговоріть зі своїм партнером і сплануйте щось дійсно класне.

Риби

Міцне здоров’я дозволить вам брати участь у спортивних змаганнях. Подружнім парам сьогодні, можливо, доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Сьогодні ви будете дуже нетерплячі, але будьте обережні, оскільки різкі слова можуть засмутити оточуючих вас людей. Серед вашого зайнятого життя сьогодні ви матимете достатньо часу для себе і зможете займатися своїми улюбленими справами.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні буде зимна і похмура погода
Наступна публікаціяЯк відключатимуть світло в першу декаду грудня повідомили в АТ «Вінницяобленерго»