Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на п’ятницю, 2 грудня, від meteoprog.com.

Овен

Той, кому ви довіряєте, не буде вам говорити всієї правди. Ваша здатність переконувати інших допоможе вирішити майбутні проблеми. Намагайтеся умовити свого партнера зрозуміти вас, інакше у вас можуть бути проблеми. Ви отримаєте величезну користь, якщо витратите додатковий час та енергію на придбання додаткових знань та навичок. Сьогодні існує ймовірність нещасного випадку, тому ви повинні постійно залишатися напоготові.

Телець

Ви будете дуже вразливі емоційно, тому тримайтеся подалі від ситуацій, у яких ви можете постраждати. Разом із партнером ви можете обговорити фінанси та спланувати своє багатство на майбутнє. Заохочуйте здорові стосунки зі своїми дітьми. Залишіть минуле позаду і з нетерпінням чекайте на яскраві та щасливі часи. У вас є можливість досягти багато чого, так що використовуйте можливості, які з’являються на вашому шляху.

Близнюки

Навіть якщо ви продовжите вирішувати фінансові питання протягом дня, ви, ймовірно, отримаєте прибуток увечері. Робота по дому забире у вас більшу частину часу. Намагайтеся більше, вам обов’язково пощастить, бо сьогодні ваш день. Ви можете одержати компліменти на роботі. Сьогодні ви будете сповнені хороших ідей, і ваш вибір діяльності принесе вам прибуток, що набагато перевищує ваші очікування.

Рак

Сьогодні ви будете сповнені енергії. Що б ви не робили, ви можете зробити це вдвічі швидше, ніж зазвичай. Через те, що хтось із членів вашої родини захворів, ви можете зіткнутися із фінансовими проблемами. Хоча в цей час слід турбуватися про здоров’я більше, ніж про гроші. Веселіться з друзями та родичами. Заплануйте щось особливе на вечір і постарайтеся зробити його дуже романтичним.

Лев

Вам потрібно контролювати свої емоції та позбутися страху якомога раніше, тому що є шанси, що це може вплинути на ваше здоров’я. Фінансове становище покращиться завдяки несподіваному прибутку. Коротка подорож до родича принесе моменти комфорту та відпочинку від щоденного неспокійного графіка. Не піддавайтеся чужому тиску під час прийняття важливих ділових рішень. Сьогодні один із тих днів, коли справи йдуть не так, як хотілося б.

Діва

Спрямуйте свої думки та енергію на те, що ви хочете бачити у фізичній реальності. Немає сенсу тримати це лише в уяві. Проблема поки що з вами в тому, що ви не намагаєтеся, а бажаєте. Несподіване зростання ваших витрат порушить ваш душевний спокій. Ваш партнер втратить терпіння, якщо ви нехтуєте його/її думкою. Втручання інших викликає тертя. Сприятливий день, тому – підніміться і вперед – на вас чекають хороші можливості.

Терези

Підтримка дуже впливових людей підніме ваш моральний дух. Оскільки ви багато витрачали в минулому, вам, можливо, доведеться зіткнутися з наслідками сьогодення. В результаті ви будете гостро потребувати грошей, але безрезультатно. Ті, хто шукає емоційної втіхи, можуть виявити, що старші приходять їм на допомогу. Сьогодні люди будуть говорити компліменти, які ви завжди хотіли почути.

Скорпіон

Сьогодні за допомогою близького родича ви зможете досягти успіху у своїй справі, що принесе вам і фінансову вигоду. Заходи з друзями будуть приємними, але не витрачайте всі гроші, інакше ви дістанетеся до будинку з порожніми кишенями. Швидше за все, ви виграєте, якщо добре уявите свої ідеї та продемонструєте свою рішучість та ентузіазм у роботі. У цей день ви віддасте перевагу ні з ким не зустрічатися у вільний час і насолоджуватися самотністю.

Стрілець

Ви отримаєте полегшення від напруженості та напруги життя, які ви відчували протягом тривалого часу. На початку дня ви можете постраждати від фінансових втрат, які можуть зіпсувати весь день. Наполегливо працюйте на благо своєї сім’ї. Ваші дії мають бути продиктовані любов’ю та позитивним баченням, а не жадібністю. Ті, хто пов’язаний із мистецтвом та театром, знайдуть кілька нових можливостей проявити себе творчо.

Козеріг

Ви не розумієте важливості грошей у житті, але сьогодні ви усвідомлюєте їхнє значення, оскільки вам будуть потрібні фінанси, але їх буде недостатньо. Проведіть кілька розслаблюючих моментів із членами сім’ї. Сьогодні у вас буде достатньо часу для себе, і ви зможете займатися своїми улюбленими справами. Слабке здоров’я вашого партнера може стати на заваді у вашій роботі, але ви якось з усім впораєтеся.

Водолій

Подорож для деяких виявиться неспокійною та напруженою, але фінансово вигідною. Вечір із друзями буде дуже цікавим та наповненим задоволеннями. Несподіване повідомлення подарує вам солодкий сон. Ви зможете зібрати команду та працювати над досягненням спільної мети. День буде хороший. Отже, поряд з іншими справами ви зможете приділити деякий час собі.

Риби

Подружнім парам сьогодні, можливо, доведеться витрачати багато грошей на освіту своїх дітей. Ви можете бути засмучені через пануючі вдома умови. Ваш коханий шукатиме зобов’язань. Не давайте обіцянок, які вам важко стримати. Сьогодні ви підберете нові проекти, які принесуть благополуччя всій родині. Ви можете знайти час для себе зі свого щільного графіка і піти куди-небудь зі своїм супутником життя. Однак у цей час між вами можуть виникнути невеликі конфлікти.

Попередня публікаціяУ Вінниці сьогодні хмарна погода з проясненнями, без опадів
Наступна публікаціяУ Вінниці можна буде придбати ялинку з 19 грудня, визначили місця продажу хвойних дерев