Сьогодні, 1 грудня, розпочався конкурс «Історії смачної Вінниці», до участі в якому запрошують усіх, хто готовий поділитися цікавими спогадами про заклади гостинності Міста ідей.

Переможців визначатимуть самі власники ресторанів, кав’ярень та барів, які є учасниками першої вінницької гастромапи. Найцікавіші історії будуть відзначені подарунками, також готується спеціальний приз від Офісу туризму Вінниці.

На початку листопада у Вінниці презентували першу міську гастрономічну мапу «Смачна Вінниця», на якій позначено близько 40 закладів гостинності (ресторанів, барів та кав’ярень), а також пам’ятки архітектури, цікаві атракції та музеї. Цей проєкт має на меті посилити та продемонструвати різноманіття вінницької гастрономії.

Конкурс теплих і смачних історій, який стартував 1 грудня, Офіс туризму Вінниці проводить разом із закладами-партнерами, більшість з яких представлені у гастромапі.

До участі запрошують усіх охочих, умови прості:
  • Учасник на своїй сторінці у Facebook чи Instagram ділиться в дописі душевною історією, яка була пов’язана із закладом, що є у переліку партнерів конкурсу. Фото, відео та творчий підхід у тексті вітаються!
  • Профіль учасника у соцмережах має бути відкритим.
  • У дописі необхідно тегнути сторінку обраного закладу та сторінку Visit Vinnytsia у Facebook чи Instagram.

Для зручності учасників конкурсу створено гуглформу, де можна знайти перелік усіх закладів-партнерів конкурсу, залишити свої контактні дані та посилання на свій допис із теплою і смачною історією: https://forms.gle/AdeEDCW2LKFW5UDT9

Збір історій триватиме до 12:00 8 грудня. Учасники, історії яких найбільше припадуть до душі адміністраціям закладів, отримають від них подарунки.

А 12 грудня журі визначить історію, яка отримає спеціальні призи від Офісу туризму Вінниці.

Зібрані історії (за згодою авторів) будуть оприлюднені на офіційному туристичному сайті міста visit.vinnytsia.city.

Попередня публікаціяАрхеологічні мандри, вінницькі мури та майстер-класи, які заходи відбудуться у вінницькому краєзнавчому музеї в грудні
Наступна публікаціяНа Вінниччині розпочали продаж новорічних ялинок