Пропонуємо ознайомитись із гороскопом на четвер, 1 грудня, від meteoprog.com.

«Друзі, всі ми чудово розуміємо, що зараз нам далеко не до астрології та гороскопів. Але ми будемо вірити, що найближчим часом війна, розв’язана путінськими військами, закінчиться нашою перемогою! Ми всі зможемо повернутись до нормального життя. Слава ЗСУ! Слава Україні!»

Овен

Будьте обережні під час водіння. Не витрачайте занадто багато, щоб справити враження на інших. Чекайте на нові стосунки для щастя. Сьогодні на роботі все складатиметься на вашу користь. У вас буде достатньо часу для себе, і ви зможете займатися своїми улюбленими справами. Сьогодні ви забудете всі сумні спогади про подружнє життя і цінуватимете прекрасний подарунок.

Телець

Деякі члени сім’ї можуть дратувати вас своєю заздрісною поведінкою. Але не треба виходити з себе, інакше ситуація може вийти з-під контролю. Пам’ятайте: те, що не можна вилікувати, потрібно пережити. Сьогодні суд винесе рішення на вашу користь, якщо ви брали участь у справі, пов’язаній із грошима. Це принесе вам фінансовий зиск. Сьогодні ви повинні зосередитися на потребах інших, але надмірна щедрість із дітьми призведе лише до неприємностей.

Близнюки

Ви можете позбутися тривалої хвороби. Не вкладайтеся у спільні підприємства та сумнівні фінансові схеми. Сприятливий день для завершення незакінчених домашніх справ. Сьогодні ви будете в центрі уваги і успіх буде в межах вашої досяжності. Ви можете витрачати більшу частину свого часу на речі, які не потрібні чи не важливі.

Рак

Ви повинні контролювати те, як ви почуваєтеся. Сьогодні ви можете стати свідком величезного прибутку у бізнесі. Ви можете підняти свій бізнес на новий рівень. Друзі та члени сім’ї займуть більшу частину вашого часу. Ви можете бути дуже засмучені тим, що ваші підлеглі не працюють належним чином. Сьогодні ви і ваш партнер створите найкращий спогад про своє подружнє життя.

Лев

Тиск на роботі сьогодні може призвести до стресу та напруги. Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає грошей, зверніться за порадою до старших щодо управління грошима та заощадженнями. Веселий характер членів сім’ї пожвавить домашню атмосферу. Незавершені проекти та плани набувають остаточної форми. Вам слід навчитися проводити деякий час із молодшими членами вашої родини.

Діва

Сьогодні здоров’я буде ідеальним. Гроші слід вкладати у нерухомість. Здоров’я літньої людини викликатиме певні побоювання. Романтика та спілкування керуватимуть вашим розумом, попри незавершені справи. Хороший день, щоб відправити своє резюме або прийти на співбесіду. Ті, хто живе далеко від будинку, віддадуть перевагу вільному часу в парку або тихому місці ввечері після завершення роботи по будинку.

Терези

Природа наділила вас дивовижною впевненістю та інтелектом, так що використовуйте їх якнайкраще. Ви повинні цінувати час і гроші, інакше у майбутньому буде повно неприємностей і проблем. Найкраще порозуміння з партнером принесе до будинку щастя та добробут. Будьте обережні, тому що хтось може спробувати заплямувати ваш імідж.

Скорпіон

Очікується збільшення доходів від минулих інвестицій. Деякі люди схильні обіцяти більше, ніж можуть виконати. Забудьте про людей, які просто говорять і не дають жодних результатів. Відносини з коханою можуть загостритися через чиєсь втручання. З невеликими перешкодами цей день стане часом великих досягнень. Подорож не принесе негайних результатів, але закладе гарну основу для майбутніх вигод.

Стрілець

Найкращий день для перезавантаження, щоб покращити своє здоров’я. Якщо ви вклали гроші в якусь землю за кордоном, то сьогодні її можна продати за гарною ціною, що допоможе отримати прибуток. Хтось, з ким живете, буде роздратований, якщо ви ігнорували свої домашні обов’язки. Ваше грубе ставлення до людини, яку ви дуже любите, може внести дисгармонію у стосунки.

Козеріг

Люди похилого віку повинні направити свою додаткову енергію в позитивне річище, щоб отримати хороші плоди. Сьогодні бізнесменам цього знаку зодіаку варто триматися трохи далі від домочадців, які просять у вас фінансової допомоги, а потім не повертають її. Члени вашої родини, швидше за все, зроблять із мухи слона. Це день, коли ви поїдете в романтичну подорож. Бізнесмени цього знака сьогодні можуть потрапити в біду через невірну пораду, дану близьким другом.

Водолій

Сьогодні ви залишитеся дуже активним та рухливим. Несподіване зростання ваших витрат порушить ваш душевний спокій. Віддавайте пріоритет потребам членів сім’ї. Тримайте вуха та очі відкритими при спілкуванні з важливими людьми, тому що ви можете отримати цінну пораду. Ви нескінченно плануєте омолодити своє тіло та привести себе у форму. Але, як і в решту днів, ви не зможете це виконати.

Риби

Сьогодні ви зможете заробляти гроші без будь-якої сторонньої допомоги. Діти мають зосередитися на навчанні та планувати майбутнє. Якщо у вас були проблеми на роботі протягом багатьох днів, це буде дійсно добрий день. Щоб отримати задоволення від життя, ви також повинні знаходити час, щоб побачитися з друзями.

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці буде цілий день хмарна погода без опадів
Наступна публікаціяКонцерти, літературний вечір та виставка, куди піти у Вінниці на вікенд