У Вінниці відкриють Дитячий Простір на базі VinSmart Центру. В межах проекту буде надаватися допомога дітям та сім’ям, які постраждали від військових дій та знайшли прихисток в м. Вінниця та Вінницькій області.

Відкриття Простору відбудеться 30 листопада 2022 року о 11:00, вул. Родіона Скалецького, 41, за підтримки ГО «Проліска», Save the Children та Гуманітарного фонду для України (UHF).

У Дитячому Просторі кожен зможе знайти заняття відповідно віку та інтересів: – творчі майстерні; – правовий клуб «Я- Українець» (10+ років); – майстерня комунікативних навичок та особистісного розвитку (13+ років); – інтегровані розвиваючі заняття для дітей (3-8 років); – клуб «Життєва економіка. Перші кроки» (6-11 років); – економічний клуб для підлітків «Cash Flow» (11+ років); – рухова активність за методикою «Team Up».

Також є кімнати матері й дитини, яка передбачає забезпечення безпечного та приватного простору для годування, переодягання малюків (до 23 місяців) та відпочинку мами, надання практичної підтримки та консультацій з питань грудного вигодовування.

Важливо, що в Дитячому Просторі надають медичні послуги, та можна отримати продуктові набори, засоби гігієни, одяг, взуття, постільна білизна та облаштування місць для навчання.

Додаткова інформація в телеграм-каналах:
Дитячий Простір: t.me/VinChildrenSpace Кімната матері та дитини: https://t.me/mbs_vin Реєстрація дітей для запису та подальшої участі в заходах та активностях Простору за посиланням: https://cutt.ly/R1cnbgC Контактна особа – регіональна координаторка проєкту Вікторія Кравчина, тел. 093 993 84 02, e-mail: vinchildrenspace@gmail.com

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулась акція до «16 днів проти насилля». Фото
Наступна публікаціяДе у Вінниці тимчасово не буде світла, води та опалення через ремонт мереж