Юнацькі команди спортивного клубу «Вінницькі Вовки», які склали основу двох збірних України з флаг-футболу (безконтактний різновид американського футболу), стали учасниками New Generation Bowl у Відні (Австрія).

Про це повідомляють на ТГ – каналі Спортивні новини Вінниччини

Всі вінничани повернулися додому зі здобутками. Збірна U-15 виборола срібний кубок турніру, а команда U-17 отримала бронзу.

New Generation Bowl – міжнародний турнір збірних з американського та флаг-футболу, який традиційно організовують в Австрії. Цього року його було проведено вперше після дворічної перерви, пов’язаної із коронавірусом. Ігри відбувались 25-27 листопада у п’яти різних вікових групах. У них загалом взяли участь понад 300 юнаків та дівчат із шести країн.

“Наші хлопці та дівчата показали себе дуже круто та гідно представили Україну. Тренерський штаб надзвичайно задоволений, пишаємось нашими вихованцями!”, — прокоментували в клубі.

Нагадаємо, що раніше, у вересні, юнацькі збірні України з флаг-футболу взяли участь у Carpathian Bowl-2022, який пройшов у м. Кошице (Словаччина). Це були перші від початку повномасштабної війни змагання для наших збірних.

 

Попередня публікаціяТест про профілактику ВІЛ пропонують пройти вінничанам у ЦГЗ, перші учасники отримають брендоване худі
Наступна публікаціяПацієнтів швидкої з Ладижина доправлятимуть в Гайсин