Нещодавно була створена Асоціація футзалу Вінницької міської територіальної громади. Її головою став Ігор Откидач, повідомляють в ТГ-каналі Асоціація футзалу Вінницької області.

З новоствореною громадською організацією вже уклав угоду про співпрацю Комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради на чолі із Сергієм Краєвським. В документі, серед іншого, йдеться, що Асоціація футзалу міської ТГ відповідатиме за проведення офіційних заходів територіального рівня.

Асоціація футзалу Вінницької міської територіальної громади входить до структури і вже заключила угоду про співпрацю з Асоціацією футзалу Вінницької області на чолі із Юрієм Максименком. Він прокоментував ситуацію, що склалася.

«Із цього часу офіційні футзальні змагання у Вінниці має право проводити лише Асоціація футзалу міської ТГ. Решта змагань, які проводитимуть інші організації, будуть вважатися суто комерційними», —  сказав Юрій Максименко.

Планується, що новостворена Асоціація футзалу Вінницької міської ТГ активно розпочне свою діяльність наприкінці 2022 року — на початку 2023 року.

Попередня публікаціяСвітлини з засніженого вінницького зоопарку
Наступна публікаціяДе сьогодні у Вінниці ремонтують комунальні мережі