У пам’ять про загиблого нацгвардійця Богдана Желепу у Немирівській громаді відкрили меморіальну дошку. Облаштували її на будівлі школи, де навчався захисник.

Про це повідомили на сторінці у Фейсбуці військової частини 3008 Національної гвардії України.

На урочистому відкритті дошки були його рідні, друзі, військові побратими та перша вчителька Богдана. Ескіз створили його бойові товариші. Захиснику тепер навіки 24 роки.

«Боєць Богдан Желепа віддав своє життя за свободу, незалежність України. Він був справжнім військовим, гідно виконував бойові завдання. Тому ми вирішили встановити меморіальну дошку, яка буде нагадувати наступним покоління про героїчний вчинок Богдана Желепи. Ми за нього обов’язково помстимося», – сказав командир резервної роти військової частини капітан Павло Бабак.

Він загинув 26 квітня на Донеччині під час артилерійського обстрілу російськими військами. Військовослужбовця посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня. Усі присутні на заході вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Попередня публікаціяНа Вінниччині минулої доби в ДТП травмувались троє людей
Наступна публікаціяНа Вінниччині люди, які хворіють на цукровий діабет можуть безкоштовно отримувати ліки та низку аналізів