Підтримку на оновлення техніки та програмного забезпечення отримали два ЗМІ з Вінниччини.

ГО «Спілка журналістів фрілансерів «На кедах» журналісти, якої формують контент у декількох вінницьких ЗМІ та радіокомпанія «Тростянець ФМ». Важливу допомогу медійникам під час війни надали у Фонді «МХП-Громаді» в межах реалізації конкурсів «Час діяти Україно!» та «Роби своє»

Загалом, по усій Україні Фонд підтримав низку ЗМІ на загальну суму у 500 000 грн., про це повідомляють у БФ «МХП-Громаді».

«Ви відкриваєте стрічку новин. Читаєте про саміт світових лідерів G19, чергову ракетну атаку по Україні, ракетний удар по Польщі…

Навіщо ви це робите? Ви хочете знати правду. Хочете, щоб її знав світ. І хочете бути згуртованими.

Зараз ЗМІ – такі ж воїни, як і ті, ким ми захоплюємося на полі бою.

Саме тому наш Фонд “МХП-Громаді” підтримує українські ЗМІ під час війни.

На Вінниччині ми оновили застарілу техніку для Спілки журналістів-фрілансерів На Кедах, придбали техніку та програмне забезпечення для радіокомпанії “Тростянець ФМ”.

На Київщині придбали обладнання для збереження відеоархіву Миронівської громади, та оргтехніку для створення серії патріотичних публікацій виданням МЕДІА-ЦЕНТР “ТС”

На Черкащині передали відеокамери, вебкамери, радіосистеми, стійки для Радіо “Магніт”

На Львівщині підтримали розробку інтернет-сайту «Паляниця. інфо» та придбали обладнання для роботи журналістів.

Загальна сума нашої підтримки українських ЗМІ в межах реалізації конкурсів #Час_діяти_Україно! та #Роби_своє – 500 000 грн.

Одним словом, тримаємо й український інформаційний фронт. До речі, з яких ЗМІ ви зараз черпаєте інформацію?», – йдеться в повідомленні.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудуться лекції та екскурсії присвячені 300-річчю Григорія Сковороди
Наступна публікаціяГороскоп за знаками Зодіаку на суботу 19 листопада