У Вінниці в рамках ІХ осіннього фестивалю VinBookFest проводиться незвичайний фотоконкурс «BookFace».

ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» в межах ІХ осіннього книжкового фестивалю VinBookFest ініціювала проведення оригінального фотоконкурсу BookFace. Його мета – привернути увагу до паперових книг. За умовами конкурсу, кожен учасник має зробити світлину із книгою так, щоб логічно доповнити її обкладинку, створивши єдину композицію.

«Талановитих, креативних та небайдужих до паперових книг людей запрошуємо взяти участь у незвичайному фотоконкурсі «Букфейс». Це своєрідний челендж для тих, хто книги не просто читає, а й відзначає їхню цінність і красу. Це той момент, коли зустрічають і судять по книжковій обкладинці!» – говорить в.о. директора Вінницької міської централізованої бібліотечної системи Тетяна Верещак.

Конкурс триватиме до 1 грудня 2022 року, організатори фестивалю наголосили, що фото з найбільшою кількістю вподобань, отримає цінний подарунок.

Для цього потрібно на фейсбук сторінці VinBookFest у коментарях під постом https://cutt.ly/PMIjGBT залишити фото з книгою.

«Book face» – дослівний переклад із англійської мови «книга-обличчя». Букфейс вдало використовується вже протягом декількох років різноманітними закордонними видавництвами.

Попередня публікаціяВінницькі борці виграли комплект нагород на Міжнародних змаганнях з греко-римської боротьби
Наступна публікаціяЗавтра у Вінниці ВПО запрошують на онлайн зустрічі «Екологія емоцій у побуті дорослих та дітей»