Якщо ви шукаєте правильні програми для гри в покер, це може бути досить складно. Покерних провайдерів досить багато. Вам доведеться вибирати з покерного софта, доступного для операційної системи вашого комп’ютера, планшета або смартфона. Які функції повинні включати покер-руми, і який з них найбільш підходить вам за функціоналом і зовнішнім виглядом?

Програмне забезпечення для ПК

Кожен покерний сайт використовує програмне забезпечення і додатки, Сумісні з певними операційними системами. Розмір програми також відрізняється. Зазвичай вони мають розмір від 9 МБ до 23 МБ, і залежно від вашого інтернет-з’єднання вам також може знадобитися взяти це до уваги. Все це наочно відображається в кожному онлайн покер-румі. Для прикладу можете подивитись Огляд руму Partypoker. Завантаження програмного додатка скрізь дуже проста. Майже завжди існує чіткий покроковий план, якому необхідно слідувати, щоб успішно завершити конкретне завантаження.

Після того, як ви успішно завершили завантаження, вам потрібно буде створити обліковий запис. Реєстрація скрізь безкоштовна. Вам також необхідно надати особисту адресу електронної пошти відповідному покер-руму, щоб ви могли підтвердити свій обліковий запис.

Програмне забезпечення для покеру майже завжди сумісне з: Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP і Windows Vista. Також зазвичай можна знайти версії для Apple Mac і Lunix.

Покерні програми для Android

Кращі покерні програми для Android може бути важко знайти, тому що Google не дозволяє вам пропонувати додатки в магазині Google Play, де ви можете грати в онлайн-ігри на реальні гроші. Ось чому ви часто можете знайти ці програми на сайтах самих покер-румах, і ви можете завантажити і встановити їх прямо з сайту.

Іноді у вас немає можливості встановити додаток на свій телефон Android, але ви можете грати в онлайн-покер через веб-сайт, який адаптується до екрану, на якому ви відкриваєте офіційний сайт.

Тим не менш, ви знайдете велику кількість безкоштовних покерних додатків на Android в Google Play, де ви можете грати в покер для задоволення, не роблячи ставок на реальні гроші.

Покерний додаток iOS

На iPhone легше завантажити додаток для гри в покер на реальні гроші, тому що Apple App Store може пропонувати додатки, за допомогою яких ви можете грати в онлайн-ігри. Таким чином, ви можете шукати онлайн-покер в цьому магазині додатків, щоб знайти кращі покерні додатки, серед них також є багато безкоштовних покерних додатків.

Також для iPhone найкращим безкоштовним покерним додатком для більшості людей є Governor of Poker. Безкоштовний покерний додаток World Series of Poker також є цікавим безкоштовним покерним додатком для всіх, хто хоче навчитися грати в покер. World Series of Poker-найбільший чемпіонат з покеру, що проводиться щорічно.

Різні варіанти покеру в покерних додатках

Можливо, ви грали в покер з кимось, хто грає в покер зовсім по-іншому. Це не дивно, тому що по всьому світу грають десятки різних варіантів покеру, які ви також можете грати в додатках для онлайн-покеру. Нижче ви знайдете деякі з найпопулярніших варіантів покеру.

Техаський Холдем

Найпопулярніший спосіб гри в покер-це Техаський холдем, який ви часто бачите по телевізору. Тут у вас на руках дві карти, а на дошці лежать 5 загальних карт. Ви повинні спробувати скласти найкращу можливу комбінацію з 5 карт з картами в руці і на столі.

Омаха

Омаха з пот-лімітом також часто зустрічається в покерних додатках. Відмінність від техаського холдема в тому, що Ви отримуєте на руку 4 карти. На дошці також є 5 загальних карт, і ви повинні скласти комбінацію з 5 карт, завжди використовуючи 2 карти з руки і 3 зі столу.

Стад-покер

У стаді немає загальних карт, але всім лунає по 7 карт, 4 з яких відкриті іншими гравцями за столом. З цими 7 картами ви складете кращу комбінацію з 5 карт. У Stud є багато інших варіантів, таких як Razz, Stud Hi/Lo і варіанти тільки з 5 або 6 картами.

П’ятикартковий покер

У п’ятикартковому обміні Ви отримуєте п’ять карт на руку і можете обмінюватися картами з колодою під час роздачі. Існують варіанти п’ятикарткового розіграшу, в яких ви можете перемикатися один раз, але ви також можете перемикатися 3 рази в деяких іграх з п’ятикартковим обміном. Це один з найстаріших варіантів покеру.

Безпека покерного програмного забезпечення

Багато гравців в онлайн-покер іноді вважають, що покерне додаток діє нечесно. Це пов’язано з тим, що з покерними додатками завжди бувають випадки, коли Вам дуже не щастить, але ви можете припустити, що покерні додатки повністю надійні і роздають карти якомога більш випадковим чином.

Роблять вони це за допомогою генератора випадкових чисел, для цього є ряд потужних комп’ютерів, що визначають випадковий порядок карт в будь-який час для кожної роздачі, зіграної в покерному додатку.

Генератор випадкових чисел часто перевіряється іншими компаніями, щоб ви могли бути впевнені, що цей генератор досить випадковий і добре працює.

Попередня публікаціяУ Вінниці в готельно-розважальному комплексі сталась масова бійка, поліція затримала шістьох осіб. Відео
Наступна публікаціяВінницькі волонтери доповнили експозицію «УКРАЇНИ ЩИТ» банером з блокпоста русні з Харківщини