Стипендії Кабінету Міністрів України отримали науковці Вінницького національного аграрного університету: доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інна Гончарук та кандидат технічних наук, доцент, заступник декана з наукової роботи інженерно-технологічного факультету Ігор Купчук.

Про це повідомляють в Департаменті гуманітарної політики Вінницької ОВА.

Стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених призначаються з метою підтримки вчених, які успішно проводять наукові дослідження, здійснюють актуальні науково-технічні розробки і вже досягли визнаних результатів.

Ігор Купчук входить до Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ВНАУ. Здійснює керівництво науковою роботою аспірантів, є членом редколегій наукових фахових видань України.

У 2021 році Інна Гончарук стала Лауреаткою Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року – 2020». За перемогу у номінаціях «Науковий ментор» та «Винахідник року в галузі суспільних і гуманітарних наук».

«Вітаємо наших науковців! Дякуємо, що представляєте Вінниччину на Всеукраїнському рівні у такій важливій для розвитку людства галузі», – йдеться в дописі департаменту.

 

Попередня публікаціяНацгвардієць з Вінниччини виборов «срібло» на молодіжному чемпіонаті Європи з дзюдо
Наступна публікаціяУ передмісті Вінниці на Вінницьких Хуторах запрацювала базова станція мобільного оператора